F Όλα τα πράγματα που θέλεις να κάνεις στην Audrey Plaza στο trailer του The To-Do List - FilmBoy Όλα τα πράγματα που θέλεις να κάνεις στην Audrey Plaza στο trailer του The To-Do List - FilmBoy
  • Latest News

    Όλα τα πράγματα που θέλεις να κάνεις στην Audrey Plaza στο trailer του The To-Do List

    Η ηθοποιός Aubrey Plaza έχει ήδη πάρει πολλούς επαίνους φέτος για τη σπουδαία δουλειά της στην indie κωμωδία Safety Not Guaranteed (μέσα στις 13 Πιο Αναμενόμενες ταινίες του Sundance 2012).

    Τώρα φαίνεται έτοιμη να προσφέρει περισσότερα γέλια στην πολλά υποσχόμενη νέα κωμωδία που ονομάζεται The To-Do List και που σηματοδοτεί το σεναριακό και σκηνοθετικό ντεμπούτο της Maggie Carey.

    Το κωμικό ταλέντο της Plaza ενώνεται με άλλα όπως αυτά των Rachel Bilson, Donald Glover, Bill Hader, Andy Samberg, Christopher Mintz-Plasse,  ακόμη και του ίδιου του Agent Coulson, Clark Gregg.

    Το The To-Do List διηγείται την ιστορία της Brandy Klark (Plaza), μια κλασική φιλόδοξη νεαρή που φτιάχνει μια "to-do list" με όλες τις ριψοκίνδυνες και απαγορευμένες δραστηριότητες που έχασε στο γυμνάσιο, και θέλει να τις ολοκληρώσει πριν πάει στο κολέγιο.

    Η CBS Films θα το βγάλει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά ως τότε δείτε το red band trailer που κυκλοφόρησε και είναι καλό.




    The To Do List trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλα τα πράγματα που θέλεις να κάνεις στην Audrey Plaza στο trailer του The To-Do List Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top