F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 30/8/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 30/8/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 30/8/2012

    Εντάξει, παλικάρια και δεσποινίδες, τελειώσαν οι διακοπές σας επιτέλους, καιρός να πάμε και κανα σινεμαδάκι.

    Καλές ταινίες βγαίνουν σήμερα στις αίθουσες, οπότε οι δικαιολογίες του στυλ ‘τί να βγαίνει μέσα στον Αύγουστο’ παύουν να ισχύουν.


    Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης 3D (Madagascar 3: Europe’s Most Wanted 3D) (8/10), των Eric Darnell και Tom McGrath.

    Στην τρίτη συνέχεια του animation της Dreamworks, ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος προσπαθούν να φτάσουν στο σπίτι τους, στη Νέα Υόρκη.

    Μαζί με το Βασιλιά Τζούλιαν, το Μόρις, τους χιμπατζήδες και τη συμμορία των πιγκουίνων, ταξιδεύουν στην Ευρώπη, και ο μοναδικός τρόπος για να περάσουν απαρατήρητοι είναι μέσω ενός τσίρκου που βρίσκεται σε περιοδεία και το οποίο αποτελεί την τέλεια κάλυψη. 


    Οι Κουμπάροι και το Κριάρι (A Few Best Men) (7/10), του Stephan Elliot.

    H βασική τετράδα των πρωταγωνιστών, έχει παρεκτραπεί την προηγούμενη του γάμου του φίλου τους, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου κατά την διάρκεια τέλεσης του μυστηρίου...

    Τότε είναι που συμβαίνουν όλα τα ευτράπελα και οι ήρωες καλούνται να καλύψουν τα χθεσινά λάθη και τις ατασθαλίες τους, για να μπορέσει ο γάμος να έχει την πιο ομαλή έκβαση που θα μπορούσε να έχει.

    Αλλά αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, ειδικά με τους συγκεκριμένους κουμπάρους που αν και θέλουν να βοηθήσουν πραγματικά τον φίλο τους που παντρεύεται, το μόνο που καταφέρνουν, είναι να τα κάνουν χειρότερα.


    Επικίνδυνο Πάθος (Bel Ami), των Declan Donnellan και Nick Ormerod.

    Ένας άπορος πρώην στρατιώτης βρίσκεται στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1890 και ‘σκοντάφτει’ πάνω στην ευκαιρία της ζωής του όταν συναντά έναν πρώην συμπολεμιστή του σε ένα κλαμπ.

    Εκείνος θα του προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσει δουλειά ως δημοσιογράφος σε μια ισχυρή γαλλική εφημερίδα.

    Επιδιώκει ερωτική ‘φιλία’ με την ανεξάρτητη γυναίκα του φίλου του, γίνεται εραστής με μια γυναίκα με την οποία συνδέεται και συναισθηματικά,  ενώ γοητεύει και τη σύζυγο του αφεντικού του.

    Παίζονται ακόμη:


    Ο Χορός των Κατασκόπων (Shadow Dancer), του Τζέιμς Μαρς.

    Βρετανικό δραματικό θρίλερ όπου μια Ιρλανδή νεαρή μητέρα ενός μικρού αγοριού, συλλαμβάνεται από τη βρετανική αστυνομία έπειτα από μια βομβιστική απόπειρα και αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί της.
    Σύντομα όμως αρχίζουν να την υποπτεύονται οι μαχητές του IRA με τους οποίους συνεργάζεται.

    Καλό Σινεμά.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 30/8/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top