F Video games στο trailer του animation Wreck-It-Ralph της Wal Disney - FilmBoy Video games στο trailer του animation Wreck-It-Ralph της Wal Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Video games στο trailer του animation Wreck-It-Ralph της Wal Disney

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Η Walt Disney Pictures μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το animated film, Wreck-It-Ralph

    Πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιδέα. 
    Ο Ralph (με τη φωνή του John C. Reily) έχει βαρεθεί να είναι ο κακός της υπόθεσης στο videogame του και θέλει να γίνει πλέον, hero for a day!

    Όπως καταλάβατε, μιλάμε για ένα παράλληλο σύμπαν, όπου οι ήρωες των videogame έχουν πραγματική υπόσταση και εκτελούν καθημερινά το ρόλο τους. 

    Μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας, βαρέθηκε να επισκιάζεται από τον good guy, Fix-It Felix (Jack McBrayer), ο οποίος πάντα τον εξολοθρεύει και saves the day. 

    Το γεγονός ότι ανήκει σε ένα πενιχρό και επαναλαμβανόμενο παιχνίδι συμβάλει σε αυτό...


    Έπειτα λοιπόν από την μονοτονία δεκαετιών και το γεγονός ότι απηύδησε  να βλέπει τον Felix να συγκεντρώνει όλη την δόξα, ο Ralph αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. 

    Θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και θα περάσει μέσα από πολλά video game διαφόρων δεκαετιών, έτσι ώστε να αποδείξει ότι έχει ότι χρειάζεται για να γίνει ήρωας.

    Κατά τη διαδικασία αυτή, θα συναντήσει αρχικά την σκληρή Sergeant Calhoun (Jane Lynch) στο πρώτο action game στο οποίο παρεμβαίνει, με τίτλο Heros Duty. 

    Επίσης συναντά το γλυκούλη μικρό- περιθωριακό κοριτσάκι Vanellope von Schweetz (Silverman) από το παιχνίδι αγώνων ταχύτητας σε ζαχαρωτά τοπία, Sugar Rush. 

    Ο δικός της κόσμος θα κινδυνεύει, όταν ο Ralph καταλάθος ελευθερώνει έναν ισχυρό εχθρό, ο οποίος είναι απειλή για ολόκληρο το κατάστημα με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

    Θα καταφέρει άραγε ο Ralph να πραγματοποιήσει το όνειρό  του και να σώσει την κατάσταση; 
    Θα το δούμε αυτό στις 2 Νοεμβρίου όπου αναμένεται και να κυκλοφορήσει η ταινία. 

    Wreck-It Ralph trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Video games στο trailer του animation Wreck-It-Ralph της Wal Disney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top