F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 7/6/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 7/6/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 7/6/2012

    Δύσκολη ημέρα προσωπικά για μένα σήμερα.
    Ίσως είναι η πρώτη φορά στα 3 χρόνια λειτουργίας του FilmBoy που δεν υπήρξε post καθημερινή, και σας ζητώ συγνώμη γι’αυτό.
    Πάντως, σήμερα βγαίνουν δύο σημαντικές ταινίες στις αίθουσες …η εξής μία:


    Προμηθέας (Prometheus 3D), (8/10), του Ridley Scott.

    Δύο λαμπροί αρχαιολόγοι, η Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) και ο Charlie Holloway (Logan Marshall-Green) ανακαλύπτουν σε σπηλιές εικονογράμματα από αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, τα οποία δείχνουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση προς το διάστημα, και πείθουν μια πολυεθνική εταιρεία, την Weyland Industries, να χρηματοδοτήσει την αποστολή για να τους επισκεφτούν.

    Περιμένουν να συναντήσουν θεούς, αυτά τα πλάσματα όμως τελικά είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από φιλεύσπλαχνα - είναι ένα επικίνδυνο είδος υπερ-όντων.


    Το Βαθύ Μπλε του Έρωτα (The Deep Blue Sea) (5/10), του Terence Davies.

    H ευάλωτη Hester (Rachel Weisz) ζει στη μεταπολεμική Αγγλία και είναι παντρεμένη με τον δικαστή William Collyer (Simon Russell Beale), έναν καλό, ευγενή άντρα που αγαπάει την σύζυγό του αλλά δεν ξέρει πώς να της προσφέρει έρωτα, πάθος, ζωή.

    Όλα αυτά, η Hester θα τα βρει στον Freddie Page (Tom Hiddleston), έναν πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας.

     
    Παίζονται ακόμη:

    Ο Έρωτας Κρατάει 3 Χρόνια (L’Amour Dure Trois Ans), του Φρεντερίκ Μπειγκμπεντέρ.


    Γαλλική κομεντί όπου ένας κριτικός λογοτεχνίας χωρίζει από τη γυναίκα του και, πεπεισμένος πως ο έρωτας δεν κρατάει πάνω από τρία χρόνια, αρχίζει να γράφει ένα βιβλίο με ανάλογο θέμα που γίνεται μπεστ σέλερ.
    Η καινούρια σχέση του με την Αλίς, με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος, του αλλάζει ιδέες, αλλά η τελευταία αρνείται να τον εμπιστευτεί.

    Ο Χίτλερ στο Χόλιγουντ (HH Hitler a Hollywood), του Φρεντερίκ Σοσέρ.

    Βελγο-Γαλλική δραματική όπου η Πορτογαλίδα Μαρία ντε Μεδέιρος, ερμηνεύοντας τον εαυτό της, γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για τη Γαλλίδα ντίβα Μισελίν Πρελ που έφτασε μέχρι το Χόλιγουντ χωρίς να καταφέρει να στεριώσει. 
    Μια εξαφανισμένη ταινία από τη φιλμογραφία της ηλικιωμένης πλέον σταρ θα σταθεί η αφορμή για να ξεδιπλωθεί μια ιστορία συνωμοσίας, η οποία θέλει την αμερικανική κυβέρνηση και τον Χίτλερ να εκπονούν από κοινού ένα σχέδιο εξόντωσης του ευρωπαϊκού σινεμά.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 7/6/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top