F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 28/6/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 28/6/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 28/6/2012

    Ένα ροκ μιούζικαλ και μία αστυνομική dirty cop movie βγαίνουν σήμερα στις ελληνικές αίθουσες, οπότε φαντάζομαι η επιλογή σας θα είναι σχετικά εύκολη.
    Δε συνδυάζονται αυτά τα δύο.

    Ροκ Για Πάντα (Rock of Ages) (5/10), του Adam Shankman.

    Στο συντηρητικό L.A. της δεκαετίας του 80, ο ροκ σταρ Stacee Jaxx (Tom Cruise) απολαμβάνει τη δόξα του, η επαρχιώτισσα Sherrie (Jullianne Hough) έρχεται να κάνει καριέρα, ο χαμηλών τόνων Hugh (Diego Boneta) κάνει δουλειές του ποδαριού και η γυναίκα του Δημάρχου (Catherine Zeta-Jones) κηρύσσει τον πόλεμο στη ροκ μουσική και τα club της περιοχής.

    Όλα αυτά …τραγουδώντας ροκ επιτυχίες που αγαπήσαμε.


    Στα Όρια (Rampart), του Oren Moverman.

    Στα 1999 ο αστυνομικός Dave Brown (Woody Harrelson) είναι οπαδός της σκληρής απονομής δικαιοσύνης, και τα 24 χρόνια στην υπηρεσία του δίδαξαν την αναγκαιότητα να παρακάμπτει τους κανόνες που και που.

    Ζει ακόμη με τις πρώην γυναίκες του (Anne Heche και Cynthia Nixon), που έχουν από μία κόρη μαζί του και οι οποίες by the way, είναι αδερφές(!), δέχεται πιέσεις να συνταξιοδοτηθεί από τη βοηθό εισαγγελέα (Sigourney Weaver), γνωρίζει σε ένα μπαρ την πονηρή δικηγόρο Linda (Robin Wright) και δεν τα πάει καθόλου καλά με τον Επιθεωρητή Kyle Timkins (Ice Cube).


    Παίζονται ακόμη:

    Μεσοτοιχίες (Μεδιανερας), του Γκουστάβο Ταρέτο.
    Αργεντίνικη κομεντί όπου μια αρχιτέκτονας που επιμελείται βιτρίνες καταστημάτων κι ένας web designer, δύο νέοι με αδιέξοδη συναισθηματική ζωή, μένουν στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο του Μπουένος Άιρες.
    Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, μέχρι…

    Αντίο Βασίλισσα (Les Adieux a la Reine), του Μπενουά Ζοκό.
    Γαλλική δραματική στην οποία η γαλλική επανάσταση ξεσπά και μια νεαρή αναγνώστρια της Μαρίας Αντουανέτας αποφασίζει να μην εγκαταλείψει τις Βερσαλίες, αλλά να μείνει μέχρι τέλους πιστή στη βασίλισσά της.

    Ούτε στον Εχθρό Μου (Mon Pire Couchmare), της Αν Φοντέν.
    Γαλλική κομεντί όπου ο γιος μιας συντηρητικής διευθύντριας μεγάλης γκαλερί κι εκείνος ενός άξεστου μικροαπατεώνα-ανθρώπου για όλες τις δουλειές είναι πολύ καλοί φίλοι, γεγονός που αναγκάζει τους αταίριαστους γονείς τους να αποκτήσουν μια εντελώς απρόβλεπτη σχέση.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 28/6/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top