F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/5/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/5/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/5/2012

    Ενόψη εθνικών εκλογών, οι εταιρείες διανομέις δεν έκαψαν τις ταινίες τους βγάζοντας τες αυτό το τριήμερο, το οποίο προβλέπεται νεκρό.

    Όσο για το αποτέλεσμα, αν υπάρχει κάποιος Θεός εκεί πάνω που να αγαπάει την Ελλάδα, ας σας φωτίσει να μην ψηφήσετε τους δύο μεγάλους προδότες της πατρίδας μας και ας τους τιμωρήσει επιτέλους, όπως τους αξίζει.

    Σε άλλες εποχές, τους συγκεκριμένους θα τους κρεμούσαν στη πλατεία και ο κόσμος θα ζητωκραύγαζε από κάτω...και κανείς, μα κανείς δε θα θεωρούσε άδικη τη μεταχείρηση.
    Προσωπικά, και ως άνθρωπος των horror movies, i spit on their graves.

    Αλλά ζούμε στο 2012 και η 'δημοκρατική χούντα' μας κρατά δέσμιους στη μόνη δική μας εμπλοκή σε αυτή τη δημοκρατία, την ψήφο μας κάθε 4 χρόνια (ή όποτε μας επιτρέπουν).
    Αξιοποιήστε την όσο το δυνατόν πιο σοφά.


    21 Jump Street (6/10), των Phil Lord και Chris Miller.

    Μεταφορά της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς των 80'ς όπου δύο άτσαλοι μπάτσοι (Jonah Hill και Channing Tatum) παίρνουν δυσμενή μετάθεση σε δύσκολο Α.Τ., με αρχηγό του τον Ice Cube.

    Εκεί θα υποδυθούν τους μαθητές για να ανακαλύψουν ποιος διοχετεύει ένα νέο ναρκωτικό στο σχολείο.


     

    Poker Face (7/10), του Χρήστου Δήμα.

    Ένα κορίτσι (Εύη Σαουλίδου) μεγαλώνει υπό τη φροντίδα του πατέρα της (Αντώνης Καφετζόπουλος) και των χαρτόμουτρων φίλων του (Δημήτρης Πιατάς και Γιάννης Μποσταντσόγλου), με αποτέλεσμα να γίνει εξπέρ στο πόκερ.

    Αργότερα, όντας πια δημοσιογράφος καλείται να καλύψει ένα θέμα για τον πιο διάσημο παίχτη πόκερ στη χώρα (Άλκης Κούρκουλος).



    Καλή ψήφο.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/5/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top