F Εξαιρετικά Ακατάλληλο trailer της Δανέζικης κωμωδίας Klown - FilmBoy Εξαιρετικά Ακατάλληλο trailer της Δανέζικης κωμωδίας Klown - FilmBoy
  • Latest News

    Εξαιρετικά Ακατάλληλο trailer της Δανέζικης κωμωδίας Klown

    Η Drafthouse Films έτυχε μεγάλης προσοχής και αναγνώρισης εδώ στο FilmBoy με αφορμή την τρομοκρατική κωμωδία Four Lions, που θεωρώ ως μία από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων, και του πρόσφατου υποψήφιου για Όσκαρ δράματικού Bullhead.

    Η εταιρεία συνεχίζει να φέρνει σπουδαίες ταινίες από όλη την Ευρώπη προς τις αίθουσες των ΗΠΑ, με τελευταίο παράδειγμα το Klown, μια σκοτεινή Δανέζικη κωμωδία που ακολουθεί δύο εξωφρενικά ανάρμοστους φίλους, που τους υποδύονται δύο κωμικοί με διεθνής καριέρα όπως ο Frank Hvam και ο Casper Christensen, σε ένα ξέφρενο αμόκ από ατελείωτες και ανείπωτες ακολασίες.

    Η ταινία έπαιξε στο κοινό του Fantastic Fest 2011, και σήμερα έχουμε το πρώτο teaser trailer.

    Αν και ξέρω ότι όταν διαβάζει κάποιος Ακατάλληλο, αμέσως πατάει να το δει, σας προειδοποιώ ότι τούτο δω είναι πολύ μα πολύ Ακατάλληλο.


    Μάλιστα, θα προσβάλει την αισθητική πολλών από τους αναγνώστες του FilmBoy.
    Για πολλούς, αυτό δεν είναι σινεμά.

    Έκανα πολλές σκέψεις για το αν έπρεπε να το βάλω, αλλά επικράτησε μέσα μου η άποψη για αποφυγή κάθε λογοκρισίας εκ μέρους μου.

    Δείτε το trailer του Klown με δική σας πλέον ευθύνη.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εξαιρετικά Ακατάλληλο trailer της Δανέζικης κωμωδίας Klown Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top