F Big Miracle - FilmBoy Big Miracle - FilmBoy
  • Latest News

    Big Miracle

    Αυτός ο Ken Kwapis πρέπει να παίρνει ευχετήριες κάρτες σε κάθε υποψία γιορτής όλο το χρόνο, από τους νεαρούς ηθοποιούς που έβγαλε στο προσκήνιο με τις ταινίες του.

    Το 1997 αναζωογόνησε τη λάμψη της Fran Drescher (από την υπερεπιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Nunny) με το ευχάριστο The Beautician and the Beast.

    Το 2005 δοκίμασε να δώσει κινηματογραφική καριέρα στην Alexis Bledel (της επίσης τηλεοπτικής σειράς Gilmore Girls) με το teen hit The Sisterhood of the Travelling Pants, αλλά ...ανακάλυψε τη Blake Lively(!), ενώ δυο χρόνια αργότερα, ασχολήθηκε με τη Mandy Moore και τον John Krasinski στο μετριότατο License to Web.

    Τίποτε δεν έγινε σωστά σε αυτη τη ταινία, αλλά αν για τη Moore δεν άξιζε το κόπο να προσπαθήσει κανείς, φαίνεται οτι ο Krasinski έχει νέα ευκαιρία.

    Στο Big Miracle βρίσκεται στο πλευρό της Drew Barrymore και, όπως d, είναι πολύ καλύτερο από το License to Web.

    O Krasinski παίζει τον Adam Carlson, έναν ρεπόρτερ ενός τηλεοπτικού σταθμού που, από παρουσιαστής, έχει καταλήξει να κάνει ρεπορτάζ ανθρώπινων ιστοριών στην Αλάσκα...




    Εκεί, θα πέσει επάνω σε μια οικογένεια από γκρι φάλαινες που παγιδεύτηκαν κάτω από το πάγο.

    Το ρεπορτάζ του έχει διεθνής απήχηση και προσελκύει την προσοχή της πρώην φίλης του, Rachel (Barrymore, Going the Distance), δραστήριο μέλος της Greenpeace και αποφασισμένη να σώσει τα πλάσματα.


    Το Big Miracle είναι ουσιαστικά για τον Adam και τη Rachel, αλλά το πιο ενδιαφέρον σχετικά με τη ταινία είναι πως δείχνει τις διαφορετικές ομάδες που έρχονται για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα: η Rachel αντιπροσωπεύει τους ακτιβιστές, ο Adam και η φιλόδοξη Jill Jerard (Kristen Bell, Scream 4) οδηγούν τους δημοσιογράφους, ο Ted Danson παίζει τον μεγιστάνα πετρελαίου του οποίου η σύζυγος τον παροτρύνει να βοηθήσει στις δημόσιες σχέσεις.

    Επίσης, ο Adam είναι φίλος με τον Nathan (Ahmaogak Sweeney), ένα ντόπιο αγόρι από την Αλάσκα ενώ μέχρι και η Εθνική Φρουρά σύρεται, με επικεφαλής τον συνταγματάρχη Tom Carroll (Dermot Mulroney, The Grey).

    Είναι μια αληθινή και συγκινητική ιστορία που σκηνοθετεί όπως είπαμε ο Ken Kwapis.

    Η ταινία έχει πολύ καλές κριτικές στο σύνολό της, και προβλήθηκε στην Αμερική στις 3 Φεβρουαρίου, κάνοντας συνολικά $20 εκατομμύρια εισπράξεις.



    Big Miracle trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Big Miracle Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top