F Φοβερό cast στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης στο trailer του Lawless - FilmBoy Φοβερό cast στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης στο trailer του Lawless - FilmBoy
  • Latest News

    Φοβερό cast στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης στο trailer του Lawless

    Θα περίμενε κανείς από τον John Hillcoat, τον άνθρωπο πίσω από το The Road και το The Proposition, κάτι πιο σκοτεινό, πιο ατημέλητο και σίγουρα πιο καταθλιπτικό από αυτό που φαίνεται να είναι το Lawless, πρώην The Wettest County in the World.

    Η ταινία έχει ένα σημαντικό A-List cast, που περιλαμβάνει τον  Tom Hardy, τον Shia Labeouf (στην πρώτη μετά-Transformers εποχή), τη Jessica Chastain, τον Gary Oldman, τον Guy Pearce, τη Mia Wasikowska και άλλους.

    Είναι η αληθινή ιστορία των διαβόητων αδερφών Bondurant που, μέσω του λαθρεμπορίου έτρεξαν προς το Αμερικάνικο Όνειρο στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης στη Virginia.

    Είναι εμπνευσμένο από τις ιστορίες του συγγραφέα της οικογένειας, Matt Bondurant στο μυθιστόρημά του “The Wettest County In The World”, όπου η πίστη των τριών αδελφών τίθεται σε δοκιμασία με φόντο τα πιο περιβόητα κύματα εγκληματικότητας της χώρας.

    Το Lawless θα βγει στις αίθουσες στις 31 Αυγούστου, ενώ το trailer που κυκλοφόρησε δείχνει εξαιρετικό και δεν πρέπει να το χάσετε.



    Lawless trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φοβερό cast στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης στο trailer του Lawless Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top