F Horror review: Livid (Livide), The Afflicted, Adam Chaplin, The Terror Experiment - FilmBoy Horror review: Livid (Livide), The Afflicted, Adam Chaplin, The Terror Experiment - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Livid (Livide), The Afflicted, Adam Chaplin, The Terror Experiment

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε Τετάρτη να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.

    Livid (Livide) review

    Το 2007 το γαλλικό Inside έσκασε σαν δυναμίτης, αφήνοντας άναυδο το κοινό με τη σκληρότητα και τις γραφικές σκηνές βίας που απεικόνιζε.

    Υπεύθυνοι γι’ αυτό το μικρό splatter αριστούργημα ήταν το σκηνοθετικό δίδυμο των Julien Maury και Alex Bustillo.

    Οι δύο ταλαντούχοι άντρες αμέσως πολιορκήθηκαν στενά από τα χολιγουντιανά στούντιο, τα οποία είδαν στα πρόσωπα τους το μέλλον του τρόμου.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    The Afflicted review

    Αν και τα γεγονότα που συμβαίνουν στο The Afflicted δεν είναι δυσεύρετα στους horror fans, δεν θα περιέγραφα αυτή τη ταινία ως κάτι κοινότυπο ή μια ταινία του σωρού.

    Οι περισσότερες ταινίες τρόμου μας επιτρέπουν να διαφύγουμε σε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο υπερβολική βαρβαρότητα και κινηματογραφικά 'τέρατα', είτε ανθρώπινα είτε όχι.

    Γνωρίζοντας ότι αυτό που βλέπετε στην οθόνη είναι μια πραγματική ιστορία, θα σας αναγκάσει να αφήσετε τα ποπ κορν σας να μπαγιατέψουν, καθώς δύσκολα χωνεύονται αυτά που βλέπετε.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Adam Chaplin review

    Αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα μέχρι τώρα και πως δύσκολα θα βρεθεί ταινία τρόμου που να ξεπερνά σε αγριότητα και αιματοχυσία τις κορυφαίες σπλατεριές του είδους, τότε μάλλον δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τον κύριο Adam Chaplin, τον υπεύθυνο για το μεγαλύτερο και πιο βάρβαρο λουτρό αίματος της χρονιάς!

    Η αναπάντεχη αυτή έκπληξη μας έρχεται από την κοντινή Ιταλία, είναι δημιούργημα του Emanuele De Santi - ο οποίος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί - και έχει ήδη μπει στη σφαίρα του cult, αφού δε θυμίζει σε τίποτα ότι έχουμε δει μέχρι τώρα!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    The Terror Experiment review

    Το να εκμεταλευτείς τις φοβίες των Αμερικανών για ένα ξέσπασμα επιδημίας σε συνδυασμό με το φόβο της τρομοκρατίας, δεν είναι δα κατόρθωμα - οι άνθρωποι ακόμα να συνέλθουν από τους Πύργους.

    Το δύσκολο βέβαια παραμένει το να κάνεις μια καλή ταινία που να ασχολείται με αυτά.

    Το The Terror Experiment του τηλεοπτικού George Mendeluk προσθέτει μέσα και ένα μυστικό στρατιωτικό/κυβερνητικό σχέδιο και ...ο όλεθρος ολοκληρώνεται.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Livid (Livide), The Afflicted, Adam Chaplin, The Terror Experiment Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top