F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 26/4/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 26/4/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 26/4/2012

    Βγαίνουν καλές ταινίες αυτή την εβδομάδα, αλλά δε ξέρω πόσοι θα αντισταθούν στους Εκδικητές, από τη στιγμή που ο Tsokos βάλθηκε να στείλει στις αίθουσες ακόμα και τους αντιφρονούντες στα κόμικ, με τη κριτική του.



    Η οργάνωση SHIELD έχει σκοπό της την παγκόσμια προστασία και ειρήνη από κάθε είδους απειλή.

    Θα αναγκαστεί λοιπόν να στρατολογήσει έναν έναν τους Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Black Widow και Hawkeye.

    Θα καταφέρουν όμως να νικήσουν το κακό πριν φθαρούν απ΄τα προσωπικά τους ελαττώματα και σχέσεις;



    Περιζήτητος χήρος (Matt Damon) μετακομίζει με τα δυο ανήλικα παιδιά του σε φάρμα, και αναλαμβάνει να ανακαινίσει έναν παλιό  ζωολογικό κήπο, με τη βοήθεια μιας ζωόφιλης κοπέλας (Scarlett Johansson) και της αδελφής της (Elle Fanning).

    Υπερβολικά οικογενειακή ταινία με λάθος casting, τηλεοπτική σκηνοθεσία και μη ανάπτυξη του ενήλικου ειδυλλίου.



    Ένας σεφ καλού εστιατορίου (Ewan McGregor) και μία νεαρή επιδημιολόγος (Eva Green) γνωρίζονται τυχαία και ερωτεύονται, τη στιγμή που μια θανάσιμη επιδημία που εξαφανίζει τις αισθήσεις στους μολυσμένους, απειλεί να εξαφανίσει την ανθρωπότητα.

    Ίσως τελικά το τέλος του κόσμου έρθει από μέσα μας.


    Elles, (7/10), της Malgorzata Szumowska.

    Μια επιτυχημένη δημοσιογράφος (Juliette Binoche) που δουλεύει για ένα γνωστό περιοδικό, αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο και να μιλήσει με δύο νεαρές φοιτήτριες (Anais Demoustier, Joanna Kulig) που εκπορνεύονται για να κερδίσουν τα απαραίτητα, να ανταπεξέλθουν στην ακριβή ζωή που απαιτεί η Γαλλία και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

    Όταν αρχίζει να γνωρίζει καλυτέρα τις δυο κοπέλες και να μπλέκεται στον κόσμο τους, θα την επηρεάσει και στις προσωπικές της σχέσης.


    Ο Υπουργός (L'exercice de l'État) (7/10), του Pierre Schoeller.

    Ένα λεωφορείο με παιδιά έχει πέσει σε μία χαράδρα μέσα στο δάσος με αρκετά θύματα τα οποία ολοένα και αυξάνονται, μέχρι την στιγμή που ο Υπουργός Μεταφορών της Γαλλίας θα φτάσει στο κρίσιμο σημείο του ατυχήματος.

    Μια διείσδυση στον πολύπλοκο κόσμο ενός πολιτικού ή κρατικού λειτουργού, με συγκρούσεις εξουσιών, έλλειψη χρόνου, πισώπλατες προδοσίες οικονομικής φύσεως, βρώμικο παρασκήνιο, απρόβλεπτα γεγονότα, μέχρι και αναπάντεχες καταστάσεις κινδύνου ή αναπάντεχης ξεφτίλας.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 26/4/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top