F Η Gina Carano στο Fast and Furious 6; - FilmBoy Η Gina Carano στο Fast and Furious 6; - FilmBoy
  • Latest News

    Η Gina Carano στο Fast and Furious 6;

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Να λοιπόν που η Gina Carano έχει αρχίσει και μπαίνει για τα καλά στον χώρο του κινηματογράφου, καθώς μετά το πρόσφατο Haywire του Steven Soderbergh τώρα συζητάει για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Fast and The Furious 6.

    Εκεί θα βρεί, αν τελικώς συμφωνήσει, τους Vin Diesel, Paul Walker και Dwane Johnson (εντάξει τότε, δεν θέλει και τίποτε τρελές υποκριτικές ικανότητες), ενω επιστρέφουν και ο Justin Lin στην καρέκλα του σκηνοθέτη και ο Chris Morgan στο σενάριο.

    Για το ποιά θα υποδυθεί δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα γνωστό εκτός του ότι ο χαρακτήρας της  θα ανήκει στην ομάδα του Dwane Johnson, αν και αυτό δεν έχει νομίζω και ιδιαίτερη σημασία.

    Να θυμήσουμε οτι η πρωταθλήτρια του ρινγκ έχει ήδη δεχθεί την πρόταση να συμμετάσχει ...


    ...στο θρίλερ του John Stockwell με τίτλο Ιn The Blood και φαίνεται οτι τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο πάνε μια χαρά - αν και μεταξύ μας για να παίξεις στο Fast 6 αν κρίνουμε απο το cast, δεν χρειάζεται να είσαι και Marlon Brando.

    Όπως επίσης δεν νομίζω να χρειαστεί να της αλλάξουν την φωνή όπως έγινε και στο "Haywire".

    'Εντάξει, εντάξει σταματάω τις κακίες, και για οποιοδήποτε νεότερο αφορά το καινούργιο Fast and the Furious θα σας ενημερώσουμε.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Gina Carano στο Fast and Furious 6; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top