F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 15/3/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 15/3/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 15/3/2012

    Όρεξη να'χετε για σινεμά σήμερα.
    10 Καινούργιες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις ελληνικές αίθουσες, για τις 8 από τις οποίες η συντακτική ομάδα του FilmBoy είδε και έγραψε τη γνώμη της.



    Το Τελικό Χτύπημα (Contraband) (6/10), του Baltasar Kormakur.

    Ένας πρώην διαβόητο λαθρέμπορο (Mark Wahlberg) προσπαθεί να μπει (αλλά και να παραμείνει) στον ίσιο δρόμο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εργαζόμενος σε εταιρεία security.

    Οι πειρασμοί όμως είναι πολλοί, ακόμα και από το οικογενειακό περιβάλλον…


    W.E. (3/10), της Madonna.

    Παγιδευμένη σε έναν κακό και δυστυχισμένο γάμο, η Wally (Ambie Cornish) «χάνεται» στη λάμψη της ζωής των Ουίνσδορ και παθαίνει εμμονή με το ρομάντζο της Wallis Simpson (Andrea Riseborough), της σικάτης χαρισματικής Αμερικανίδας και του Βασιλιά Εδουάρδου Η’ (James D'Arcy).


    Κολλητοί Με Παιδί (Friends With Kids), (5/10), της Jennifer Westfeldt.

    Ο Jason (Adam Scott) και η Julie (Westfeldt) γνωρίζονται από τα φοιτητικά τους χρόνια και τους δένει μια δυνατή αλλά καθαρά πλατωνική φιλία. 

    Aποφασίζουν να κάνουν ένα παιδί μαζί, αλλά θα ζουν την ερωτική τους ζωή χώρια.
    Η πρωτοποριακή τους ιδέα μπαίνει σε εφαρμογή, πόσο μπορεί όμως να κρατήσει;



    Ταξίδι 2: Το Μυστηριώδες Νησί 3D (Journey 2: The Mysterious Island) (4/10), του Brad Peyton.

    Ο Sean (Josh Hutcherson) λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη – ένα νησί με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά μυστικά.
    Ο πατριός του (Dwayne Johnson), θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή του μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου (Luis Guzman) και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του (Vanessa Hudgens).


    Η Πεντάμορφη και το Τέρας 3D (Beauty and the Beast) (8/10), των Gary Trousdale και Kirk Wise.

    Η Μπελ, μια έξυπνη και πεντάμορφη κοπέλα βρίσκεται εγκλωβισμένη στο κάστρο ενός πρίγκιπα που ένα ξόρκι έχει μεταμορφώσει σε πραγματικό Τέρας. 

    Για να λυθούν τα μάγια, το Τέρας πρέπει να κατακτήσει την Μπελ, προτού το μαγεμένο τριαντάφυλλο χάσει και το τελευταίο του πέταλο.



    Δεμένη Κόκκινη Κλωστή (6/10), του Κώστα Χαραλάμπους.

    Την εποχή του εμφυλίου, σε ένα ορεινό χωριό της ελληνικής επαρχίας, ένοπλοι παρακρατικοί με αρχηγό τον Μίχα (Τάσος Νούσιας) προβαίνουν σε εκφοβισμούς, δολοφονίες και χυδαιότητες απέναντι στους αριστερούς που δεν έχουν δηλώσει την υποταγή τους.

    Ένας από τους αριστερούς είναι και ο Λάμπρος (Θάνος Σαμαράς) με την γυναίκα του (Στεφανία Γουλιώτη).



    Η Πηγή των Γυναικών (La Source Des Femmes) (7/10), του Radu Mihaileanu.

    Οι γυναίκες ενός απομονωμένου χωριού στο Μαρόκο αναγκάζονται να κουβαλούν καθημερινά νερό στο χωριό απ’ τις πηγές του βουνού.

    Μια μέρα, μετά από ένα τραγικό συμβάν αποφασίζουν να απέχουν από κάθε συζυγικό καθήκον, συμπεριλαμβανομένου και του σεξ μέχρι να δεχθούν οι άνδρες να φέρνουν εκείνοι το νερό στο χωριό.



    Κωλόπαιδα (5/10), του Στέλιου Καμμίτση.

    Τρεις κολλητοί φίλοι, ο Φοίβος (Γιώργος Καφετζόπουλος), ο Ανδρέας (Αινείας Τσαμάτης) και ο Σάββας (Διογένης Σκάλτσας), ξενυχτάνε στις γνώριμες γειτονιές των Εξαρχείων όπου μεγάλωσαν, δώδεκα ώρες πριν εγκαταλείψουν μόνιμα την Αθήνα.

    Ένα χρόνο πριν, είχαν ορκιστεί να μαζέψουν χρήματα για να εγκατασταθούν μαζί στο Βερολίνο, αναζητώντας νέες ευκαιρίες με προοπτικές.



    Παίζονται ακόμη:


    Άσπρος, Άσπρος Κόσμος (Beli, Beli Svet), του Όλεγκ Νόβκοβιτς.
    Σέρβικη κοινωνική ταινία όπου μια γυναίκα που σκότωσε τον άντρα της αποφυλακίζεται κι επιστρέφει στη γενέτειρά της και συναντιέται με τη κόρη της και τον παλιό εραστή της.


    Πρώτη Ύλη, του Χρήστου Καρακέπελη.
    Ελληνικό ντοκιμαντέρ για τα πεταμένα παλιοσίδερα που πηγαίνουν για ανακύκλωση.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 15/3/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top