F Extraterrestrial trailer: Ισπανική alien invasion comedy με υπότιτλους - FilmBoy Extraterrestrial trailer: Ισπανική alien invasion comedy με υπότιτλους - FilmBoy
  • Latest News

    Extraterrestrial trailer: Ισπανική alien invasion comedy με υπότιτλους

    Είχα ξαναμιλήσει για την Ισπανική sci fi comedy Extraterrestrial από τον σκηνοθέτη του Timecrimes, Nacho Vigalondo.

    Εκείνη η ταινία του 2007 (στην οποία έπαιζε και ο ίδιος) ήταν ένα περίεργο, συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο με δολοφονικά ένστικτα και πραγματικά, μια ταινία έκπληξη.

    Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε μεχρι την επόμενη ταινία του σκηνοθέτη, και παρά το γεγονός ότι είναι προς το παρόν χωρίς διανομέα στις ΗΠΑ, λογικά φέτος θα τη βρει.

    Το Extraterrestrial είναι ουσιαστικά ένα alien invasion movie, αλλά περισσότερο ένα περίεργο ρομάντζο στο οποίο ο Julio (Julián Villagrán) ξυπνάει στο διαμέρισμα του κοριτσιού των ονείρων του (Michelle Jenner) για να καταλάβει ότι ο κόσμος έξω ζει κάτω από το φόβο των εξωγήινων UFO που κρέμονται στον ουρανό.

    Το Σεπτέμβριο είχαμε δει ένα πρώτο trailer χωρίς υπότιτλους, σήμερα υπάρχει ένα με αγγλικούς υποτίτλους, που είναι καλύτερο και φυσικά πιο κατατοπιστικό.

    Δείτε το παρακάτω.
    Πώς σας φαίνεται;




    TRAILER EXTRATERRESTRE (English subtitles) from Arsenico / Sayaka Producciones on Vimeo.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Extraterrestrial trailer: Ισπανική alien invasion comedy με υπότιτλους Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top