F Ο Joseph Gordon-Levitt θα σκηνοθετήσει τη Scarlett Johansson - FilmBoy Ο Joseph Gordon-Levitt θα σκηνοθετήσει τη Scarlett Johansson - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Joseph Gordon-Levitt θα σκηνοθετήσει τη Scarlett Johansson

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Ένας απ΄τους καλύτερους νέους ηθοποιούς της εποχής μας, με ιδανική ισορροπία ψαγμένων και 'εμπορικών' επιλογών ετοιμάζεται για τα πρώτα του βήματα στη σκηνοθεσία.

    Ο λόγος για τον ...Joseph Gordon-Levitt, ο οποίος αν και μόλις 30 διανύει ήδη μια απ΄τις καλύτερες περιόδους του, μετά και τα 500 Days of Summer, Inception και 50/50.

    Ειδικά φέτος και που δεν θα τον δούμε.
    Dark Knight Rises, Premium Rush, Looper με Bruce Willis και Lincoln του Spielberg!

    Ως επιστέγασμα της ανοδικής του πορείας, μάθαμε τα ευχάριστα νέα ότι θα ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία.
    Με συμπρωταγωνίστρια τη Scarlett Johansson παρακαλώ!

    Η ταινία πρόκειται να είναι ...


    ...κωμωδία, με το σενάριο επίσης γραμμένο απ΄τον Levitt και θα χρηματοδοτηθεί από τη Voltage Pictures του Nicolas Chartier (The Hurt Locker).

    Η παραγωγή θα γίνει απ΄την Ram Bergman productions σε συνεργασία με την hitRecord Films του Levitt και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν 16 Απριλίου.

    Ο ίδιος ο Joseph Gordon-Levitt (σ.σ.:έχω ήδη κουραστεί να ξαναγράφω τ'όνομα του), τι είχε να δηλώσει για την νέα του προσπάθεια;

    "Ως παιδί, ήμουν για χρόνια ηθοποιός και σταμάτησα στα 19, συνεχίζοντας για λίγο διάστημα το σχολείο.Πάντα ήθελα όμως να κάνω ταινίες, γι'αυτό και ξαναγύρισα στην ηθοποιία.
    Πέρασα τον τελευταίο χρόνο δουλεύοντας με τον Chris Nolan, τον Rian Johnson (Looper)και τον Steven Spielberg, δείχνοντας την μέγιστη προσοχή.
    Επίσης σκηνοθετώ από καιρό ταινίες μικρού μήκους, κάτι που έπαiξε μεγάλο ρόλο στο να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και να νιώσω άνετα."

    Μέσα στις σκηνοθετικές του προσπάθειες εκμάθησης ήταν και το Sparks, μια προσαρμογή μικρής ιστορίας του Elmore Leonard και το Destiny's Eleventeenth Date:The Zeppelin Zoo.

    Μάλιστα και τα δύο είχαν παίξει σε φεστιβαλικό κύκλωμα.

    Όσο για το σενάριο, το δούλευε επί 3 χρόνια παράλληλα με άλλα σενάρια και ολοκληρώνοντας το στα γυρίσματα του 50/50.

    "Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τελείωσα ένα σενάριο, αρκετά καλό για να γίνει ταινία και όσο για τον εαυτό μου έχω γράψει έναν ρόλο στον οποίο ο κόσμος δεν θα μπορούσε να με φανταστεί."

    Ο ηθοποιός δεν έδωσε και πολλές λεπτομέρειες στη δημοσιότητα αλλά απ'όσο γνωρίζουμε, θα είναι μια σέξυ κωμωδία για έναν μοντέρνο Δον Ζουάν και της προσπάθειας του να γίνει λιγότερο εγωιστής.

    Ο χαρακτήρας αυτός θα είναι ο Levitt ενώ λίαν συντόμως θα καλυφθεί κι άλλος ένας γυναικείος πρωταγωνιστικός ρόλος.

    Εντάξει, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται και ότι πιο πρωτότυπο αλλά αφού θα παίζει και η Scarlett, μόνο τα καλύτερα θα μπορούσαμε να ευχηθούμε!

    Την εξάσκηση του την έχει κάνει, έχει παρακολουθήσει από κοντά Nolan και Spielberg και δήλωσε θαραλλέος και ενθουσιώδης.
    Οπότε αναμένουμε μια ποιοτική δουλειά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Joseph Gordon-Levitt θα σκηνοθετήσει τη Scarlett Johansson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top