F Η Emma Stone θα πουλάει ναρκωτικά στο Little White Corvette - FilmBoy Η Emma Stone θα πουλάει ναρκωτικά στο Little White Corvette - FilmBoy
  • Latest News

    Η Emma Stone θα πουλάει ναρκωτικά στο Little White Corvette

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Η Emma Stone ύστερα απο το The Help - για το οποίο έχουν ακουστεί θετικά σχόλια και έχει συγκεντρώσει  υποψηφιότητες στα Producers Guild Awαrds και στα Writers Guild Awards, ενώ ακούγεται και για τα Όσκαρ (αν και τον δικό μας Τσώκο δεν τον ενθουσίασε) - και την συμμετοχή της στο πολυαναμενόμενο The Amazing Spider-Man, μάλλον θα την δούμε και στο Little White Corvette, την νέα κωμωδία σε σενάριο του Michael Dillberti γνωστού για το 30 Minutes or Less.

    Η Stone θα ενσαρκώσει μια νεαρή κοπέλα, η οποία μαζί με τον αδελφό της ταξιδεύουν μέχρι το Μαϊάμι για να πουλήσουν τα ναρκωτικά που βρήκαν στο αυτοκίνητο του πατέρα τους, μετά την κηδεία του.

    Επίσης μάθαμε ...


    ...ότι η ηθοποιός είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να παίξει στην συγκεκριμένη ταινία από το καλοκαίρι.

    Επόμενο βήμα λοιπόν είναι η εύρεση σκηνοθέτη και η συμπλήρωση του υπόλοιπου cast, με σημαντικότερο βέβαια τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον αδερφό της Emma Stone.

    Να τονίσω εδώ ότι ο σεναριογράφος Michael Dillberti θεωρείται hot όνομα στη βιομηχανία, καθώς έχει πουλήσει το  The Big Sayonara στην Fox και άλλο ένα άτιτλο ακόμα σενάριο στην Warner Bros. με τον Todd Phillips παραγωγό.

    Ενδιαφέρον ακούγεται και θεωρώ την  Emma εκτός από πολύ όμορφη και αρκετά ταλαντούχα, αν και σίγουρα θα παίξει ρόλο ποιός θα είναι ο σκηνοθέτης.

    Μακάρι να γίνει σωστή επιλογή και το αποτέλεσμα να βγεί καλό.
    Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το 2013.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Emma Stone θα πουλάει ναρκωτικά στο Little White Corvette Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top