F Ο M.Night Shyamalan ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του After Earth - FilmBoy Ο M.Night Shyamalan ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του After Earth - FilmBoy
  • Latest News

    Ο M.Night Shyamalan ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του After Earth

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Πάντως οφείλουμε να το παραδεχθούμε, ο τύπος το παλεύει.
    Αν παλεύει να αποδείξει ότι το The Sixth Sense δεν ήταν μια αναλαμπή ή ...ότι
    μπορεί να γυρίσει χειρότερη ταινία από τον Ed Wood δεν ξέρω, αλλα αύτο θα το δούμε.

    After Earth θα ονομάζεται τελικά το τελευταίο πόνημα του M. Night Shyamalan, στο οποίο θα πρωταγωνίστουν ο Will και ο Jarred Smith.

    Ο τίτλος της ταινίας έγινε γνώστος από tweets που αντάλλαξαν ο σεναριογράφος Gary Whitta  με τον  σκηνοθέτη και τον τελευταίο να γράφει  "9 εβδομάδες ακόμα για τα γυρίσματα του After Earth".

    Ο Shyamalan κρατάει το story επτασφράγιστο μυστικό και το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε (;) ...


    ...είναι οτι ένα νεαρό αγόρι και το διαστημόπλοιο του πατέρα του συντρίβονται στη Γη 1000 χρόνια μετα την πλήρη εγκατάλειψη της.

    Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε από που άντλησε την έμπνευση του ο γνωστός σκηνοθέτης η απάντηση έρχεται και πάλι μέσα απο το tweeter: "Οι πινακες του Andrew Wyeth πάντοτε με έμπνεαν".

    Όπως ανέφερα πιο πάνω, μπαμπάς και γιος Smith θα πρωταγωνιστήσουν μαζί ξανά μετά το δακρύβρεχτο The Pursuit Of Happyness, ενώ στο σενάριο βοήθησε και ο βραβευμένος με Oscar Stephen Gaghan  (Rules of Engagement, Traffic, Syriana) μαζι με τον  Gary Whitta

    Αυτή λογικά θα είναι και η τελευταία ευκαιρία του Shyamalan να αποδείξει ότι οι μέρες της Έκτης Αίσθησης δεν έχουν χαθεί τελείως.

    Πόσο όμως εμπιστεύεσαι  έναν σκηνοθέτη που όσο και αν φαίνεται ακατόρθωτο κάθε καινούργια ταινία του είναι χειρότερη από την προηγούμενη με αποκορύφωμα το τραγικό The Last Airbender;

    Εγώ πάντως δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τον κύριο οπότε περιμένω από όποιον το δει  στις 7 Ιούνιου 2013 όπου και βγαίνει στις αίθουσες να μου πει την γνωμη του.

    Σας ενδιαφέρει;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο M.Night Shyamalan ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του After Earth Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top