F Bucky Larson: Born to Be a Star - FilmBoy Bucky Larson: Born to Be a Star - FilmBoy
  • Latest News

    Bucky Larson: Born to Be a Star

    Ο Adam Sandler συχνά εναλλάσσεται μεταξύ μεγάλου προϋπολογισμού κωμωδίες με τον εαυτό του πρωταγωνιστή και ευτελή ταινιάκια στα οποία είναι παραγωγός και παίζουν οι φίλοι του.

    Ίσως η χειρότερη ταινία της τελευταίας κατηγορίας είναι το Bucky Larson: Born to Be a Star, στην οποίο ο Sandler έγραψε και το σενάριο και σκηνοθετεί ο Tom Brady.

    Για τους κριτικούς, είναι μία από τις πιο unfunny κωμωδίες όλων των εποχών και σίγουρα μια από τις χειρότερες ταινίες που βρήκαν διανομή στις αίθουσες τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον!

    Προφανώς γι’αυτό και δεν προβλήθηκε σε δημοσιογραφική προβολή για τους κριτικούς.

    Πρωταγωνιστής ο Nick Swardson (Just Go With It), συχνός θαμώνας του σύμπαντος του Sandler, ως ένας στραβοδόντης ηλίθιος επαρχιώτης από την Iowa που ταξιδεύει στο Hollywood για να γίνει πορνοστάρ.

    Και σε ένα απρόβλεπτα σουρεαλιστικό κινηματογραφικό σύμπαν, τα καταφέρνει.
    Εδώ τα κατάφερε ο γιατρός στις παραγωγές της Sirina


    Ο Bucky (Swardson) μόλις απολύεται από υπάλληλος παντοπωλείου και βλέπει πορνόταινίες του 70 μαζί με φίλους του.

    Έκπληκτος ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του Jeremaiah (Edward Hermann) και η μητέρα του Debbie (Miriam Flynn) – ή όπως λέγονταν παλιά Jim Spraysium και Rosie Bush – ήταν διάσημοι πορνοστάρ στα νιάτα τους.


    Πιστεύοντας ότι είναι γεννημένος για να γίνει κι αυτός μέρος της βιομηχανίας πορνό, ο Bucky πηγαίνει στο Hollywood όπου θα γίνει φίλος με μια σερβιτόρα (Christina Ricci, After.Life), θα συγκατοικήσει με έναν ακόλαστο τύπο (Kevin Nealon, Just Go With It) και θα τύχει της φροντίδας ενός γυρολόγου (Don Johnson, A Good Old Fashioned Orgy).

    Αν και δεν είναι καθόλου προικισμένος, ο Bucky έχει ένα συγκεκριμένο ‘ειδικό’ ταλέντο.
    Το εκμεταλλεύεται και γρήγορα γίνεται η απόλυτη attraction στο internet porn, εκεί όπου βασιλεύει ο Dick Shadow (Stephen Dorff, Immortals) ο οποίος θα αρχίσει να ζηλεύει τον ανταγωνιστή του.

    Δεν έφτανε που έχει κάκιστες κριτικές συνολικά (από τις 35 δημοσιευμένες κριτικές, καμία δεν είναι καλή!), η ταινία προβλήθηκε στις αίθουσες με R rated, οπότε έχασε κάθε ελπίδα να τη δουν οι μικρές ηλικίες που αρέσκονται στα αστεία με το μέγεθος του πέους.

    Έτσι, αν και άνοιξε σε 1500 αίθουσες στις 9 Σεπτεμβρίου, άντεξε μόνο 2 εβδομάδες και έκανε συνολικά $2,5 εκατομμύρια.


    Bucky Larson Born to Be a Star trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bucky Larson: Born to Be a Star Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top