F AFTER.LIFE - FilmBoy AFTER.LIFE - FilmBoy
  • Latest News

    AFTER.LIFE

    **********   5/10
    Δεν είμαι σίγουρος αν το After.Life είναι σπουδή για το θάνατο και τον ενταφιασμό που υποτίθεται ότι πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά ή μια πιο διασκεδαστική και light έκδοση ταινιών όπως το The Lovely Bones και το αγαπημένο μου What Dreams May Come? που μιλάνε για τη μεταθανάτιο ζωή. 

    Η Πολωνέζα πρωτάρα Agnieszka Wojtowicz-Vosloo σκηνοθέτησε τη ταινία σε 25 ημέρες σε μια ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα (επίσης δική της) που διαβάζω όμως ότι στερείται καλού φινάλε. 

    Μπορεί, αλλά εγώ έχω να πω ότι έκανε διάνα στην επιλογή των ηθοποιών. 

    Ο ρόλος της Christina Ricci είναι βγαλμένος από το The Addams Family που την έκανε διάσημη αν και σε μικρή ηλικία, ο Liam Neeson είναι ιδανικός για το ρόλο του επιβλητικού ...νεκροθάφτη-διακοσμητή και ο Justin Long έχει τον ίδιο ακριβώς ρόλο που είχε και στο Drag Me To Hell. 

    Η Άννα (Ricci) έχει σχέση με τον Πωλ (Long) ο οποίος ετοιμάζεται να ...



    ...τη ζητήσει σε γάμο, αλλά επειδή οι γυναίκες είναι παράξενα ζωντανά, κάτι κάνει λάθος κι εκείνη τσαντίζεται και φεύγει. 

    Είναι εκνευρισμένη, απογοητευμένη, τρέχει πολύ με το αυτοκίνητο, έξω βρέχει ...και πάει να στείλει και μήνυμα με το κινητό! 

    Ναι, σωστά μαντέψατε, στουκάρει και...βρίσκεται ξαπλωμένη σε ένα πορσελάνινο τραπέζι, με την επιβλητική μορφή του Liam Neeson να της λέει τα άσχημα νέα ότι είναι νεκρή και δουλειά του είναι να τη μεταφέρει στον πλήρη θάνατο! 

    Θα της μακιγιάρει τις πληγές, θα την αφήσει για κάνα τέταρτο γυμνή για να ανεβάσει τη λίμπιντο στους θεατές (θα γνωρίζουμε όλοι μας καλύτερα τη Christina Ricci μετά από αυτό) και θα τη φωτογραφήσει για να ‘την θυμούνται όμορφη’. 

    Είναι διασκεδαστικός ο άτυπος πόλεμος μεταξύ ανδρών κριτικών και Christina Ricci, με τη 30χρονη πλέον ηθοποιό να προσπαθεί να πείσει ότι είναι σέξι με διάφορους γυμνούς ρόλους (με αποκορύφωμα εδώ, όπου τα πετάει όλα και μάλιστα σε διάφορες στάσεις) και κάποιους που γράφουν άρθρα όπως αυτό, με τίτλο ‘Μήπως Πρέπει Επιτέλους Η Christina Ricci να Ντυθεί;’. 

    Είμαι με τη Χριστίνα αν και αναγνωρίζω ότι έχει ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που μπορεί να ξενίσει κάποιους. 

    Μεγάλο κομμάτι της ταινίας σηκώνεται στις πλάτες του Liam Neeson και στους ...γοφούς της Christina Ricci. 

    Οι κριτικές είναι ψιλοκακές (36% στο Metacritic) και όλες αναφέρουν ένα χωρίς ιδέες φιλμ από τη μέση και μετά. 

    Έκανε πρεμιέρα στην Αμερική σε λίγες αίθουσες στις 9 Απριλίου αλλά στην Ελλάδα ακόμα τίποτα. 

    Δείτε το trailer. 

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: AFTER.LIFE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top