F Τσουνάμι, The Orphanage και Naomi Watts ...ή το teaser trailer του The Impossible - FilmBoy Τσουνάμι, The Orphanage και Naomi Watts ...ή το teaser trailer του The Impossible - FilmBoy
  • Latest News

    Τσουνάμι, The Orphanage και Naomi Watts ...ή το teaser trailer του The Impossible

    Ο Juan Antonio Bayona εμφανίστηκε δυναμικά στη βιομηχανία του θεάματος με το The Orphanage, μια από τις πιο επιτυχημένες ghost ιστορίες στην ιστορία του Ισπανικού box office, με τεράστια απήχηση και στο εξωτερικό.

    Πέρυσι, ο Bayona πέρασε αρκετές εβδομάδες στη Ταιλάνδη για τα γυρίσματα της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του, το The Impossible, στην οποία αφηγείται την αληθινή ιστορία μιας οικογένειας στη διάρκεια του τσουνάμι στη Νοτιοανατολική Ασία το 2004.

    Πρωταγωνιστούν η Naomi Watts και ο Ewan McGregor και, αν και η ταινία είναι στην αγγλική γλώσσα, το πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε είναι μεταγλωττισμένο στα ισπανικά.

    Ωστόσο, το teaser έχει κάποιες καταπληκτικές εικόνες που με κάνει να ελπίζω ότι θα δούμε μια διαφορετική ταινία καταστροφής.

    Ως ημερομηνία προβολής της δίνεται το φθινόπωρο του 2012, μέχρι τότε δείτε το πολύ καλό teaser.
    Εντυπώσεις;




    The Impossible teaser trailer (Spanish) από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τσουνάμι, The Orphanage και Naomi Watts ...ή το teaser trailer του The Impossible Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top