F Μη χάσετε το ντοκιμαντέρ για το Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark - FilmBoy Μη χάσετε το ντοκιμαντέρ για το Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark - FilmBoy
  • Latest News

    Μη χάσετε το ντοκιμαντέρ για το Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark

    Όσοι διαβάζετε αυτό το site, γνωρίζετε ότι ο Indiana Jones ήταν η πρώτη ταινία που παρακολούθησα σε αίθουσα και η αφορμή για να αγαπήσω τον κινηματογράφο.

    Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι όσοι διαβάζετε το FilmBoy, είστε και εσείς μεγάλοι φαν του Indy.

    Για αυτούς τους λόγους, το 1ο Μέρος του ντοκιμαντέρ (ή filmumentary πιο σωστά, καθώς είναι ένα ντοκιμαντέρ για μια ταινία) του Jamie Benning για το Raiders of the Lost Ark είναι must για όλους μας.

    Περιέχει άγνωστα trivia, behind the scenes πλάνα, μυστικά που μοιράζονται οι ίδιοι Steven Spielberg και George Lucas, ο Harrison Ford (το ξέρατε ότι πήρε το ρόλο γιατί δεν ήταν διαθέσιμος ο ...Tom Selek;) και άλλα πολλά.

    Είναι συναρπαστικό, είναι αστείο, εκπλήσσει, διασκεδάζει ...η επιτομή όλων αυτών που μπορεί να σας προκαλέσει η μορφή τέχνης που ονομάζουμε 'σινεμά'.

    Το 1ο Μέρος είναι διάρκειας 17 λεπτών και μόλις βγει το 2ο θα είμαστε φυσικά εδώ.
    Όποιος δεν το δει, να μη μου ξαναμιλήσει.






    Raiding the Lost Ark: A Filmumentary - Part 1 from jambe davdar on Vimeo.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μη χάσετε το ντοκιμαντέρ για το Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top