F Ο Ben Affleck, ο Matt Damon και το The Stand του Stephen King - FilmBoy Ο Ben Affleck, ο Matt Damon και το The Stand του Stephen King - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ben Affleck, ο Matt Damon και το The Stand του Stephen King

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Ο Ben Affleck μάλλον έχει αδικηθεί ή έχει αδικήσει τον εαυτό του.

    Προσωπικά αν και δεν τον βρίσκω τόσο ...αγγούρι και ξύλινο όπως πχ τον Keanu Reeves, ποτέ δεν τον θεωρούσα αξιόλογο ηθοποιό και πιο πολύ έμοιαζε με celebrity για τα κουτσομπολίστικα media.

    Με το γύρισμα του στη σκηνοθεσία όμως έκανε πολλούς να γυρίσουν το κεφάλι προς εκείνον χάρη στα Gone Baby Gone και The Town.

    Και τώρα όπως ανέφερε το Deadline, η Warner Bros θέλοντας να βάλει μπρος το 'The Stand' του Stephen King, τον έχει βάλει στο μάτι για τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη.

    Τη στιγμή αυτή ο Affleck γυρίζει το Argo που αφορά καταστάσεις ομηρίας στον πόλεμο του Ιράκ, οπότε οι όποιες επαφές και το ίδιο το πρότζεκτ είναι ακόμα στα σπάργανα.

    Η Warner φαίνεται να τον εμπιστεύεται πάντως, μιας και οι προηγούμενες σκηνοθετικές του απόπειρες ήταν επίσης βασισμένες σε βιβλία.

    Το The Stand αφορά την κατά λάθος απελευθέρωση ενός βιολογικού όπλου που οδήγησε σε κανονική αποκάλυψη και την διαμάχη μεταξύ των τελευταίων επιζώντων και θέλει προσοχή μιας και αποτελεί ένα εκ των διασημότερων βιβλίων του King, έχοντας μεταφερθεί μόνο μια φορά στο παρελθόν, σε μίνι τηλεοπτική σειρά του 1994.

    Σε άλλα νέα, o Affleck ετοιμάζεται να ξανασυνεργαστεί με τον κολλητό του Matt Damon, με τον οποίο πριν μια δεκαετία και βάλε είχαν κερδίσει το Όσκαρ για το σενάριο του Good Will Hunting.

    H ταινία αυτή θα είναι επίσης της Warner Bros και θα αφορά τη ζωή του Whitey Bulger, ενός εγκληματία απ'τη Βοστόνη που δρούσε σαν Ρομπέν των Δασών του οργανωμένου εγκλήματος, στοχεύοντας συνήθως σε βαρόνους των ναρκωτικών, οργανώσεις παράνομων στοιχηματικών παιχνιδιών και δρώντας πολλές φορές μυστικά για χάρη του FBI.


    Ο Bulger που ζει ακόμα στα 82 του, υπήρξε καταζητούμενος για 19 δολοφονίες και παρέμενε ασύλληπτος απ'το 1994 μέχρι που συνελήφθη πρόσφατα, γεροντάκι πια στην Santa Monica της California.

    Για μια ακόμα φορά ο Ben Affleck θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει, με τον Matt Damon συμπρωταγωνιστή και συμπαραγωγό ενώ το σενάριο αυτή τη φορά θα είναι του Terence Winter, δοκιμασμένου απ'τις σειρές Sopranos και Broadwalk Empire.

    Την παραγωγή θα κάνει η εταιρεία παραγωγής των δύο ηθοποιών, Pearl Street Films.

    Υπερδραστήριος λοιπόν ο Ben Affleck, που κάτι πρέπει να χει με τα εγκλήματα και τους Βοστονέζους.
    Και φυσικά τις μεταφορές βιβλίων.

    Τώρα το ότι επιμένει και στην ηθοποία θα το κρίνει ο καθένας αν είναι σωστό.
    Το The Town μου άρεσε σχετικά, αν και με τον ίδιο έχω ακόμα ένα θεματάκι.

    Πάντως για το The Stand δεν ξέρω, αλλά ειδικά το 2ο πρότζεκτ φαίνεται να του πηγαίνει γάντι.
    Αναμένουμε λοιπόν!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ben Affleck, ο Matt Damon και το The Stand του Stephen King Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top