F Και ο Joseph Gordon-Levitt στο Django Unchained του Quentin Tarantino - FilmBoy Και ο Joseph Gordon-Levitt στο Django Unchained του Quentin Tarantino - FilmBoy
  • Latest News

    Και ο Joseph Gordon-Levitt στο Django Unchained του Quentin Tarantino

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Το καινούριο cult φιλμ, αυτή τη φορά σε western περιβάλλον, που μας ετοιμάζει ο Quentin Tarantino προσθέτει με τον καιρό περισσότερα μέλη στο cast.

    Διατηρώντας τη συνήθεια του, ο βιρτουόζος σκηνοθέτης φαίνεται να συνδυάζει ξεχασμένες cult μορφές με νέους και ανερχόμενους ηθοποιούς.

    Στο καστ όπως ξέρουμε βρίσκονται ήδη οι Jamie Foxx, Christophe Waltz, Leonardo DiCaprio και Samuel L. Jackson.

    Ύστερα ο Kurt Russell, ο διαχρονικός Snake απ'το Escape From New York, αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Kevin Costner στον ρόλο του πρωτοπαλίκαρου Ace Woody.

    Μετά ήρθε να προστεθεί ...



    ...ΚΑΙ ο Don Johnson της σειράς Miami Vice (που τον θυμηθήκαν και αυτόν!), ο οποίος θα ερμηνεύσει έναν ιδιοκτήτη φυτείας ονόματι Spencer Bennett.

    Αλλά το κύριο θέμα είναι ότι σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Joseph Gordon-Levitt, ο οποίος σύμφωνα με το Variety βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

    Aυτό που συνέβη είναι πως το θρίλερ δράσης Premium Rush στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου ο Levitt, μετακινήθηκε από Ιανουάριο σε Αύγουστο και φαίνεται ο Tarantino πρόσεξε αυτό το κενό διάστημα, προτείνοντας του να παίξει και εκείνος.

    Από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, ο ηθοποιός έχει μάλλον συμφωνήσει και έτσι θα χει την ευκαρία να ξανασμίξει με τον συμπρωταγωνιστή του στο Inception, Leonardo DiCaprio χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη ο ρόλος του.

    Εντωμεταξύ και που δεν έχει παίξει ή θα παίξει τελευταία, ο ταχεία ανερχόμενος ηθοποιός.
    Από Inception και Dark Knight Rises μέχρι τους αντισυμβατικούς ρόλους των Hesher και 50/50.

    Ο Quentin Tarantino πάντως πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα το Γενάρη στη Νέα Ορλεάνη με την κυκλοφορία να αναμένεται για 25/12/2012.

    Μια πολυαναμενόμενη ταινία ενός αγαπημένου δημιουργού, που γίνεται όλο και πιο αναμενόμενη με τον καιρό!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και ο Joseph Gordon-Levitt στο Django Unchained του Quentin Tarantino Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top