F Αυτό είναι το τελευταίο επίσημο trailer του 11-11-11 του Darren Lynn Bousman - FilmBoy Αυτό είναι το τελευταίο επίσημο trailer του 11-11-11 του Darren Lynn Bousman - FilmBoy
  • Latest News

    Αυτό είναι το τελευταίο επίσημο trailer του 11-11-11 του Darren Lynn Bousman

    Αυτό είναι το θρίλερ του Darren Lynn Bousman με την ημερομηνία για τίτλο και όχι το 11/11/11 της Asylum που είδατε πριν λίγες μέρες.

    Λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα του στην Αμερική, κυκλοφόρησε το τελικό trailer του 11-11-11 από τον σκηνοθέτη του αμφιλεγόμενου Mother's Day το οποίο σε εμένα άρεσε αλλά σε πολλούς από εσάς καθόλου.

    Ίσως γιατί το συγκρίνατε με λάθος ταινίες, όπως για παράδειγμα με τα Saw του ίδιου σκηνοθέτη (torture porn thriller το ένα, home invasion thriller το άλλο).

    Όπως και να'χει, το 11-11-11 μοιάζει να είναι ένα τολμηρό εγχείρημα τρόμου, με πολύ κουβέντα για την Ημέρα της Κρίσης και θρησκευτικές προεκτάσεις για τη παράξενη Πύλη που θα ανοίξει και θα καταστρέψει την ανθρωπότητα.

    Θέμα για την ημερομηνία προβολής δεν υπάρχει ...είπαμε, φέτος η 11η Νοέμβρη είναι η νέα Παρασκευή και 13.

    Δείτε το trailer και ακούω τις σκέψεις σας.


    Πηγή: Horrorant




    11-11-11 trailer 4 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αυτό είναι το τελευταίο επίσημο trailer του 11-11-11 του Darren Lynn Bousman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top