F Η Christina Hendricks έχει ονείρωξη να παίξει τη Wonder Woman - FilmBoy Η Christina Hendricks έχει ονείρωξη να παίξει τη Wonder Woman - FilmBoy
  • Latest News

    Η Christina Hendricks έχει ονείρωξη να παίξει τη Wonder Woman

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Όσο πολύχρονη και διαχρονική είναι η Wonder Woman ως ηρωίδα, άλλο τόσο έχει ταλαιπωρηθεί δημιουργικά τα τελευταία χρόνια.
    Τουλάχιστον απ'το κομμάτι της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

    Αρχικά, για χρόνια τραβιόταν μια κινηματογραφική βερσιόν απ'τον Joss Whedon, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε και ύστερα ήρθε το πιλοτικό επεισόδιο μιας καινούριας τηλεοπτικής σειράς, η οποία αφού έφαγε πρώτα γερό κράξιμο για τη στολή της Adrianne Palicki τελικά αποφάσισε το κανάλι NBC να μην τη συνεχίσει.

    Παράξενο, αν σκεφτούμε ότι το εν λόγω κανάλι είχε δώσει το πράσινο φως σε αθλιότητες όπως το The Cape και την Bionic Woman.
    Τι άλλαξε τώρα λοιπόν;

    Η ταινιάρα αυτών των ημερών ονόματι Drive είναι ακόμα ζεστή στην επικαιρότητα (το ίδιο ζεστός κι εγώ που βράζω στο ζουμί μου μέχρι να τη δω σε κανονικό κύκλωμα διανομής).

    Και αν κάτι ξεχωρίζει επιπλέον σε αυτήν, είναι και η μικρή-έστω-παρουσία της Christina Hendricks, μιας εκ των ομορφότερων και πιο σέξυ παρουσιών που έχουμε δει τελευταία στις οθόνες μας.

    Τι βγήκε όμως και δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη του Vulture, blog του New York Magazine;


    Ότι πολύ θα ήθελε να υποδυθεί την Wonder Woman στην μεγάλη οθόνη!

    Και μάλιστα σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη του Drive, Nicolas Winding Refn.

    Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει ότι θα ήταν όνειρο ζωής γι'αυτόν να μεταφέρει την διάσημη υπερηρωίδα στον κινηματογράφο και γιατί όχι με την Hendricks.
    Αλλά πρώτα θα πρέπει να σκηνοθετήσει πετυχημένα για τη Warner Bros το remake του Logan's Run και μετά από αυτό θα δουν τι θα γίνει.

    Ας δούμε όμως παρακάτω τι εννοούσε επακριβώς η Christina, δηλώνοντας αρχικά τη λατρεία της για το σκηνοθέτη:

    "Πιστεύω πως είναι ένας εξωπραγματικός και εξαίρετος σκηνοθέτης και αν μου το ζητούσε θα το έκανα με την καρδιά μου. Δεν ξέρω ποιο θα μπορούσε να είναι το όραμα του για την ηρωίδα, αν και έχει αυτός τον τρόπο του.
    Πάντως εγώ είχα μείνει άφωνη με το Bronson και ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του. 
    Όσο για την Wonder Woman, μακάρι να γίνει. Θα ήταν και για μένα μια ευκαιρία, να παίξω πιο δυναμικούς ρόλους (σ.σ.: συγκεκριμένα είπε "I'd get to kick ass") κάτι που θα ήθελα μιας και πάντα μου άρεσε η ιδέα να εκπαιδευτώ για τρεις μήνες σε κάποια πολεμική τέχνη, όπως για παράδειγμα το κουνγκ φου".

     

    Αυτά, καταλαβαίνετε βέβαια ότι-μέχρι στιγμής-είναι λόγια του αέρα, μιας και δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη πρόταση στον Refn απ'την Warner.
    Και να μην ξεχνάμε ότι πέρα απ'το Logan's Run, έχει πρώτα στα σκαριά και άλλη μια συνεργασία με τον Ryan Gosling, το δράμα "Only God Forgives".

    H Hendricks πάλι, γνωρίζουμε πως ήταν και στα υπόψιν του Whedon πριν αυτός εγκαταλείψει την ταινία.
    Έχοντας δουλέψει μαζί του και στη σειρά Firefly, είχε πει τότε και για κείνον τα καλύτερα και ότι θα της άρεσε να συνεργαζόντουσαν πάλι.

    Δηλαδή,δώστε της ευκαιρία να γυρίσει την Wonder Woman με οποιονδήποτε σκηνοθέτη έχει ήδη συνεργαστεί και αυτή ...στη λατρεία θα τους έχει όλους!


    Αλλά και για κείνην προηγούνται το I Don't Know How She Does It που κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Ελλάδα, η κωμωδία Struck By Lightning απ'τον σεναριογράφο του Glee, Chris Colfer και τουλάχιστον δυο τρία ακόμα πρότζεκτ.

    Και να μην ξεχνάμε τα γυρίσματα που τρέχουν αυτόν τον καιρό για την 5η σεζόν του Mad Men.

    Μακάρι όταν ξεκαθαρίσουν όλα αυτά, να μην μείνουμε με τις φήμες στο χέρι γιατί και ο Refn είναι ικανότατος σκηνοθέτης και η Hendricks με τις ζουμερές τις καμπύλες και το παίξιμο της μπορεί να αποδειχτεί ικανότατη για το ρόλο.

    Ήθελα να ξέρα, όλοι οι σκηνοθέτες μόλις κάνουν μια-δυο επιτυχίες ξαφνικά τους βγαίνουν τα υπερηρωικά απωθημένα;


    Μην περιμένετε πάντως αν πάρει μπρος η ταινία, να ξεκινήσει πριν το 2014-15.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Christina Hendricks έχει ονείρωξη να παίξει τη Wonder Woman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top