F The Change-Up - FilmBoy The Change-Up - FilmBoy
  • Latest News

    The Change-Up

    Οι κωμωδίες με ανταλλαγή σωμάτων (body-switching) είναι γενικά μια ανόητη ιδέα, γι'αυτό και έχουν 'αποσυρθεί' στην κατηγορία των παιδικών ταινιών.

    Δυο άνθρωποι που δεν κατανοούν τη ζωή τους αλλάζουν σώματα με κάποιο μαγικό τρόπο για να εκτιμήσουν αυτά που κάνει ο καθένας τους.

    Στο The Change-Up όμως η ιδέα αυτή γίνεται μια πρόστυχη ακαθόριστη R-rated κωμωδία στην οποία οι πρωταγωνιστές που αλλάζουν σώματα 'εκτιμούν' αυτά που τους λείπουν από τη δική τους ζωή.

    Μπερδεμένο, ε;
    Ίσως.
    Το θέμα όμως είναι άλλο.  

    Μπορεί μια ταινία που βασίζεται σε ένα κουρασμένο στόρι και σε στερεότυπες εκτελέσεις να προσφέρει ευχάριστες στιγμές στη κινηματογραφική αίθουσα;

    Αυτό το στοίχημα είχε να αντιμετωπίσει ο σκηνοθέτης του Wedding Crashers, David Dobkin στο The Change-Up και,κρίνοντας από τους αυστηρούς ...



    ...πάντα κριτικούς, ούτε που ακούμπησε.

    Ο Dave (Jason Bateman, Horrible Bosses) είναι ένας εργασιομανής που είναι έτοιμος να γίνει συνέταιρος σε μια νομική εταιρεία και δε βρίσκει καθόλου χρόνο για τα παιδιά του και τη hot γυναίκα του (Leslie Mann, Funny People).

    Ο επί χρόνια κολλητός του, Mitch (Ryan Reynolds, Green Lantern) είναι ένας ανώριμος γυναικάς που δεν μπορεί να κρατηθεί παραπάνω από λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να πει βλακεία ή κάτι εξωφρενικά προσβλητικό.

    Ενα βράδυ βγαίνουν μόνοι τους να τα πιουν και εξομολογούνται ότι ζηλεύουν ο ένας τη ζωή του άλλου.

    Όταν κατουρήσουν σε ένα μαγικό συντριβάνι, θα ξυπνήσουν την επόμενη ημέρα ο ένας στο σώμα του άλλου.

    Αναγκαστικά, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν ενώ προσπαθούν ταυτόχρονα να εντοπίσουν τη πηγή της μαγείας.

    Όπως ανέφερα παραπάνω, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα οικείο στόρι, αλλά με Bateman και Reynolds σε αντίθετους ρόλους, κάποια διασκεδαστικά τρικ θα προκύψουν.

    Μαζί τους η Olivia Wilde (Cowboys & Aliens), ο Alan Arkin (The Private Lives of Pippa Lee), η Mircea Monroe (The Black Waters of Echo's Pond) και άλλοι.

    Το The Change-Up προβλήθηκε στην Αμερική στις 5 Αυγούστου, αλλά η UIP δε θα το φέρει στην Ελλάδα νωρίτερα από τις 17 Νοέμβρη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Change-Up Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top