F THE BLACK WATERS OF ECHO'S POND - FilmBoy THE BLACK WATERS OF ECHO'S POND - FilmBoy
  • Latest News

    THE BLACK WATERS OF ECHO'S POND

    Ταινίες σαν αυτές συνήθως στοιβάζονται σε σκονισμένα ράφια των DVD και ίσως σε κάνα horror συνέδριο γ’ κατηγόριας γι’αυτό και είναι μυστήριο το πώς κατάφερε και πήρε διανομή για τις αίθουσες. 

    Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ ενθαρρυντικό για το είδος το ότι μια ανεξάρτητη z-movie (...αυτό σημαίνει πιο κάτω από b-movie) βγήκε σε αίθουσες έστω κι αν δε πρόκειται ποτέ να γίνει classic, αλλά αν ακολουθήσουν κι άλλες ίσως βρούμε το επόμενο Evil Dead ή το Night of the Living Dead και συγχρόνως τους νέους Sam Raimi και George Romero. 

    Εντάξει, το συγκεκριμένο φαίνεται από το trailer κιόλας ότι είναι φτηνή παραγωγή, με κακές έως αστείες ερμηνείες και εφε ...για παιδικό πάρτι, αλλά ίσως είναι αυτές οι περιπτώσεις που μια ταινία σε κάνει να θες να τη δεις γι’αυτους τους λόγους! 

    Δε σας έχει τύχει ποτέ; 

    9 νεαροί φίλοι μαζεύονται σε ένα απομονωμένο σπίτι για το τριήμερο και κάποιος από αυτούς ανακαλύπτει στο υπόγειο ένα ...



    μακάβριο επιτραπέζιο παιχνίδι. 

    Οι νεαροί φίλοι (που τελικά μάλλον μισεί ο ένας τον άλλον) αποφασίζουν να παίξουν το παιχνίδι και άθελα τους ελευθερώνουν ...την ελληνική θεότητα Πάνα, τον τραγοπόδαρο γιο του Ερμή που εδώ βγάζει έναν κακό εαυτό και καθοδηγεί τα παιδιά να αλληλοσκοτωθούν. 

    Σκηνοθετεί και γράφει ο Gabriel Bologna ο οποίος έχει κάποια αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο cast αλλά δεν τα χρησιμοποιεί σωστά. 

    Για παράδειγμα, έχει τις δίδυμες babysitters από το Grindhouse (Elise και Electra Avellan) και αντί να τις ...γδύσει τις δίνει πολλούς διαλόγους που ...είναι πολύ κακή επιλογή! 

    Ακόμα έχει το βετεράνο των Halloween, Danielle Harris αλλά και τον Robert Patrick (The Men Who Stare at Goats, Alien Trespass, Autopsy) ο οποίος είναι ο μόνος που έχει κάποιο ταλέντο αλλά εμφανίζεται ελάχιστα. 

    Κάπου κάπου εμφανίζεται στιγμιαία και μια γελοία φάτσα με θυμωμένη πλαστική μάσκα με κέρατα για να (...μαντέψτε) μας τρομάξει! 

    Τέλος, το πιστεύετε ή όχι, από το trailer πάλι φαίνεται ότι κάποιοι ηθοποιοί έχουν και πρόβλημα με τα αγγλικά τους! 

    Κι όμως, αυτή η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 9 Απριλίου σε 404 (!) αίθουσες παρακαλώ και είμαι σίγουρος ότι κάποιοι μυημένοι από εσάς θα θέλουν να τη γνωρίσουν. 

    Φαίνεται τόσο κακή που ...δεν τη χάνω με τίποτα! 

    Δείτε το trailer. 

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE BLACK WATERS OF ECHO'S POND Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top