F Όλα τα κλισέ ταινιών δράσης στο trailer του Contraband - FilmBoy Όλα τα κλισέ ταινιών δράσης στο trailer του Contraband - FilmBoy
  • Latest News

    Όλα τα κλισέ ταινιών δράσης στο trailer του Contraband

    Το 1ο trailer του νέου action movie του Ισλανδού Baltasar Kormakur με τον Mark Wahlberg κυκλοφορεί κάποιες ώρες τώρα στα ιντερνέτια και φαίνεται ότι έχει όλα τα κλισέ των ταινιών δράσης που μπορείτε να σκεφτείτε.

    Κατ'αρχάς, ο Mark Wahlberg παίζει έναν πρώην παράνομο που 'ξεφυγε' από τον κακό δρόμο και άνοιξε οικογένεια (με την Kate Beckinsale).

    Μετά, υπάρχει το θέμα του προβληματικού αδερφού (σε αυτή τη περίπτωση του κουνιάδου) ο οποίος κάνει κάτι ηλίθιο και αναγκάζει τον πρωταγωνιστή να ξανακυλήσει 'για μια τελευταία δουλειά'.

    Παίρνουμε και μια απαγωγή της συζύγου και όλης της οικογένειας, λίγο από Μεξικάνικες συμμορίες και φυσικά, την στερεότυπη σκηνή που όλοι σημαδεύουν όλους και έχουμε το Contraband.

    Πάνω κάτω η ταινία αυτή έχει όλα όσα έχουν όλες οι ταινίες δράσης.

    Το cast, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, φωνάζει 'Δείτε με!' με τον Wahlberg και την Beckinsale αλλά και τον Giovanni Ribisi, τον Ben Foster και τον J.K.Simmons.

    Το Contraband ανοίγει στην Αμερική στις 13 Ιανουαρίου 2012.

    Η γνώμη σας;




    Contraband trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλα τα κλισέ ταινιών δράσης στο trailer του Contraband Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top