F Στα σχέδια η ταινία για τον Rod Serling, τον δημιουργό του The Twilight Zone - FilmBoy Στα σχέδια η ταινία για τον Rod Serling, τον δημιουργό του The Twilight Zone - FilmBoy
  • Latest News

    Στα σχέδια η ταινία για τον Rod Serling, τον δημιουργό του The Twilight Zone

    Για χρόνια μας καλωσόριζε στη 'διάσταση της φαντασίας' που ονόμαζε The Twilight Zone, την τηλεοπτική σειρά που προσωπικά λάτρεψα όσο καμία άλλη και της οποίας τη μουσική ακούω ακόμα και ανατριχιάζω.

    Ο λόγος για τον δημιουργό και αφηγητή της σειράς Rod Serling, ο οποίος 36 χρόνια μετά το θάνατό του θα αποκτήσει την βιογραφική ταινία του.


    Και ναι, είναι εντελώς διαφορετική από την ταινία που ετοιμάζεται από την εταιρεία του Di Caprio για την οποία σας είχαμε ενημερώσει πέρσι τον Οκτώβριο.

    'Oπως αναφέρει το Deadline, ο σκηνοθέτης Andrew Meieran και η εταιρεία του Bureau of Moving Pictures έχουν πάρει τα δικαιώματα να κάνουν μια ταινία για ...




    ...τον Serling, αυτο το tv icon της χρυσής εποχής της τηλεόρασης που είναι υπεύθυνος για μερικές από τις καλύτερες sci fi και μυστηρίου σειρες που έχουμε δει ποτέ.

    Ο σεναριογράφος Stanley Weiser του 1ου Wall Street του 1987 έχει αναλάβει τη καταγραφή της ζωής του Serling πριν και κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης σειράς.

    Κατα τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ο Rod Serling μεταπήδησε από το ράδιο στη τηλεόραση γράφοντας το The Twilight Zone, μια σειρά που άλλαξε το τοπίο των τηλεοπτικών ιστοριών επιστημονικής φαντασίας και φανταστικού, λέγοντας τες με παράξενο, περίεργο αλλά και ουσιαστικό τρόπο.

    Αργότερα ο ίδιος θα φέρει στο κοινό το Night Gallery, μια άλλη κλασική ανθολογία που δεν έφτασε στα επίπεδα επιτυχίας του Twilight Zone αλλά εξακολουθεί να αναφέρεται στους χώρους του φανταστικού.

    Συνήθως φεύγω μακριά όταν ακούω για βιογραφίες συγγραφέων ή σεναριογράφων, αλλά για τον δημιουργό του τεράστιου Twilight Zone θα κάνω μια εξαίρεση.

    Άραγε, ποιος θα τον υποδυθεί;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στα σχέδια η ταινία για τον Rod Serling, τον δημιουργό του The Twilight Zone Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top