F Beginners - FilmBoy Beginners - FilmBoy
  • Latest News

    Beginners

    Μια από τις πιο ηχηρές αγορές στο φεστιβάλ του Toronto του 2010 ήταν το Beginners, με τα δικαιώματα να τα παίρνει τελικά η Focus Films και να το βγάζει σε λίγες αίθουσες τον Ιούνιο, δηλαδή εννέα μήνες μετά.

    Η τόσο μεγάλη καθυστέρηση ήταν σίγουρα μια υπολογισμένη κίνηση εκ μέρους της εταιρείας, καθώς είναι προφανές ότι μετά τη προβολή της ταινίας στις αίθουσες ο Christopher Plummer θα έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι στις υποψηφιότητες της Ακαδημίας.

    Το Beginners είναι μια ανεξάρτητη δραμοκομεντί σε σενάριο και σκηνοθεσία του Mike Mills - η 2η ουσιαστικά δουλειά του μετά το Thumbsucker – για το πόσο αστεία και σχηματική μπορεί να είναι η ζωή μας, ακόμα και στις πιο σοβαρές στιγμές της.

    Ο Oliver (Ewan McGregor, I Love You Phillip Morris) είναι ένας καλλιτέχνης του οποίοι το έργο δεν αναγνωρίζεται από κανέναν.

    Γνωρίζει την ατίθαση και απρόβλεπτη ...




    ...Anna (Melanie Laurent, Inglourious Basterds) λίγους μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του (Christopher Plummer, Priest), ο οποίος μετά από 44 χρόνια γάμου εξελίχθηκε στα 75 του ένας ενεργητικότατος gay με μια πολυτάραχη ζωή και έναν νεαρό εραστή, τον Andy (Goran Visnjic).

    Η γνωριμία του Oliver με την Anna θα τον γεμίσουν με αναμνήσεις από περιστατικά με τον πατέρα του και τις αναταραχές που προκάλεσαν οι gay  αποκαλύψεις του, οι οποίες όμως είναι αστείες και έφεραν πιο κοντά τους δύο από όσο ήταν πριν. 


    Τώρα ο Oliver θα προσπαθήσει να αγαπήσει την Anna με όλη τη γενναιότητα και το χιούμορ που του δίδαξε ο πατέρας του.

    Σε έναν μικρό ρόλο θα δούμε και τον Lou Taylor Pucci του The Music Never Stopped και του Brotherhood.

    Το Beginners έχει πολύ καλές κριτικές συνολικά και τον 81χρονο Plummer σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του – πόσους ηθοποιούς γνωρίζετε που σε τέτοιες ηλικίες βρίσκουν ακόμα καλούς ρόλους;

    Ξεκίνησε στις 3 Ιουνίου σε 5 μόλις αίθουσες αλλά ένα μήνα μετά παίζεται ακόμα σε τριψήφιο αριθμό αιθουσών της Αμερικής.

    Αυτά είναι καλά σημάδια.



    Beginners trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beginners Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top