F Ο Leonardo DiCaprio βρήκε σεναριογράφο για τη ταινια The Twilight Zone - FilmBoy Ο Leonardo DiCaprio βρήκε σεναριογράφο για τη ταινια The Twilight Zone - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Leonardo DiCaprio βρήκε σεναριογράφο για τη ταινια The Twilight Zone

    Γράφει ο kospap.

    Υπάρχουν λίγες σημαντικές τηλεοπτικές σειρές όπως το The Twilight Zone ή μάλλον υπάρχουν λίγες τηλεοπτικές σειρές που είναι τόσο καλά όπως το The Twilight Zone.

    Η αθάνατη σειρά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Rod Serling που παιζόταν από το 1959 έως το 1964 βοήθησε στο να καθορίσει πόσο ποιοτική μπορεί να είναι η φαντασία στη μικρή αλλά και στην μεγάλη οθόνη.
     
    Τώρα μετά την ταινία το 1983 Twilight Zone: the Movie και δυο
    επανεκδόσεις της σειράς το 1985 και το 2002, το Deadline έγραψε ότι το Twilight Zone είναι έτοιμο να ξαναβγεί στην μεγάλη οθόνη με την ευγενική χορηγία της Αppian Way, την εταιρεία παραγωγής του Leonardo DiCaprio και του νεοαποκτηθεντα σεναριογράφου Jason Rothenberg του οποίου το πιο πρόσφατο σενάριο είναι η μεταφορά ενός βιβλίου επιστημονικής φαντασίας με τον τίτλο The Sparrow το οποίο είναι ακόμα στην παραγωγή.

    Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι ακριβώς θέλουν να επιτύχουν τα παλικάρια ...




    ...στην Appian Way αν δηλαδή είναι μια ταινία μεγάλου μήκους που είναι βγαλμένη από τα κλασικά επεισόδια, αν θα είναι μια καινούργια ιστορία στο πνεύμα της παλιάς σειράς ή αν τελικά είναι μια ανθολογία από διαφορετικά κομμάτια διαφορετικών σκηνοθετών όπως έγινε με την παλιά ταινία.

    Η καλύτερη επιλογή είναι η δημιουργία μιας ανθολογίας το οποίο δεν θα απειλήσει τις ιστορίες να αναπτυχθούν πέραν των 30 λεπτών και θα δώσει και την ευκαιρία σε πολλούς νέους σκηνοθέτες και ηθοποιούς να αναπτύξουν το ταλέντο τους.

    Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Leonardo DiCaprio βρήκε σεναριογράφο για τη ταινια The Twilight Zone Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top