F Ο Edward Norton απέναντι στον Jeremy Renner στο νέο Bourne Legacy - FilmBoy Ο Edward Norton απέναντι στον Jeremy Renner στο νέο Bourne Legacy - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Edward Norton απέναντι στον Jeremy Renner στο νέο Bourne Legacy

    Γράφει ο Κωνσταντίνος Τσώκος.

    Η τριλογία του Jason Bourne έφερε έναν φρέσκο αέρα στην κατασκοπική περιπέτεια αναγκάζοντας ακόμα και την πρωτοκαθεδρία του James Bond να υποχωρήσει και να δανειστεί αρκετές ιδέες για την ανανέωση της (λέγε με Casino Royale και Quantum of Solace).

    Έναν αέρα που το Hollywood δεν λέει να φέρει και έχοντας ξεμείνει από ιδέες προσπαθεί να συνεχίσει με το ζόρι ΚΑΙ αυτό το μύθο.

    Ο λόγος για το Bourne Legacy, με την πρωτοτυπία ότι θα λέγεται μεν Bourne αλλά Bourne δεν θα'χει!

    Θα έχει όμως τον Jeremy Renner (The Town) ως πράκτορα/δολοφόνο σε μια ιστορία που θα είναι ...




    ...παράλληλη ή prequel με αυτήν της τριλογίας.

    Η ιστορία θα αφορά τη γέννηση του κατασκοπικού προγράμματος της Treadstone, πίσω απ'την οποία κρύβεται μια εταιρεία χειρότερη και πιο ραδιούργα από αυτήν που παγίδευσε τον Bourne.

    Θα αναρωτιέστε ποιος θα ναι τελικά ο κακός;
    Ανακοινώσεις και ...χαράς ευαγγέλια!

    Γιατί ο Edward Nortοn, ένας απ'τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς μας, βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει το ρόλο!

     
    Κάτι που είχε κάνει με επιτυχία και στο remake του The Italian Job, για να μην πούμε για το βλέμμα του παραστρατημένου στο American History X.

    Βέβαια έχει χρόνια να μας χαρίσει κορυφαίους ρόλους (History Χ, Fight Club, 25fth Hour) και ίσως φταίει ότι έχει γίνει λίγο 'δύσκολος΄σαν ηθοποιός τα τελευταία χρόνια (θυμάται τα παρασκήνια από Hulk κανείς;).

    Αλλά όπως και ο Johny Depp, ξέρεις πως σε ότι και αν τον δεις είναι εγγύηση και ότι μια κάποια ποιότητα θα την φέρνει στις παραγωγές που παίζει.

    Και γενικότερα το στυλ του αστυνόμου ή πράκτορα, έστω και καλού το χει ξαναερμηνεύσει (Red Dragon, Pride and Glory) οπότε αν και κακός εδώ, το γενικότερο κλίμα θα το κατέχει.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί περισσότερα για το ρόλο του ούτε και γι'αυτόν της Rachel Weisz, η οποία πιθανότα θα υποδύεται κάποια υπάλληλο στο μυστικό, κυβερνητικό αυτό πρόγραμμα και λογικά θα αποτελεί και το ερωτικό αντικείμενο (ναι ναι θέλουμε!).

    Το σενάριο θα είναι απ'τον Tony Gilroy, που έγραψε και τα προηγούμενα, ο οποίος θα σκηνοθετήσει κιόλας.
    Απομακρυνόμαστε δηλαδή απ'τον Paul Greengrass και δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό είναι εγγύηση, μιας και ο Gilroy σαν σκηνοθέτης έχει κάνει το απλώς συμπαθές Michael Clayton και το ακόμα πιο μέτριο Duplicity.

    Πάντως με την προσθήκη του Norton, ανυπομονούμε περισσότερο να δούμε μια αναμέτρηση μεταξύ αυτού και του Renner.
    Και με τέτοια νέα ευελπιστούμε,ότι η Universal σκοπεύει να γυρίσει μια ταινία που δεν θα ναι αρπαχτή και θα μπορεί να σταθεί από μόνη της σαν κατασκοπική περιπέτεια.

    Το νέο Bourne Legacy θα κυκλοφορήσει 3 Αυγούστου του 2012.

    Η γνώμη σας;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Edward Norton απέναντι στον Jeremy Renner στο νέο Bourne Legacy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top