F Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη στο all-star trailer του New Year's Eve - FilmBoy Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη στο all-star trailer του New Year's Eve - FilmBoy
  • Latest News

    Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη στο all-star trailer του New Year's Eve

    Το 1ο trailer του New Year’s Eve του Garry Marshall, του …όχι-ακριβώς-sequel του περσινού Valentine’s Day έφτασε και στο FilmBoy εδώ και λίγες ημέρες.

    Αν έχετε δει το προηγούμενο, τότε θα ξέρετε τι να περιμένετε από αυτό: 

    Έναν σκασμό celebrities σε διάφορες μικρές ιστορίες να εξυμνούνε τη συγκεκριμένη ημέρα, εδώ τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη.

    Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που μπόρεσαν και έκαναν Πρωτοχρονιά στην ομορφότερη πόλη του κόσμου, αν και απέφυγα το συνωστισμό στην Times Square, και αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα δω τη ταινία.

    Το cast: Ashton Kutcher, Jessica Biel, Robert De Niro, Halle Berry, Katherine Heigl, Josh Duhamel, Zac Efron, Abigail Breslin, Alyssa Milano, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, John Stamos, Jon Bon Jovi, John Lithgow και άλλοι.

    Σε περίπτωση που δεν έχετε συνηδειτοποιήσει πόσοι πολλοί διάσημοι εμφανίζονται στη ταινία, η ατάκα της Heigl στο trailer τα λέει όλα:
    There’s going to be more celebrities here than rehab!


    Αλλά εγώ πάω με την ατάκα του De Niro στο τέλος:
    'Nothing beats New York at New Year's Eve!"

    You've got that right, Rob.





    New Year's Eve trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη στο all-star trailer του New Year's Eve Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top