F Skateland - FilmBoy Skateland - FilmBoy
  • Latest News

    Skateland

    Οι αρχές της δεκαετίας του 80 ήταν γεμάτες με θορυβώδη αμάξια, rock n'roll μουσική, μακρύ μαλλί και, αν βρισκόσουν στην Αμερική, πολλές roller πίστες.

    Αυτά είναι και τα συστατικά του Skateland του πρωτοεμφανιζόμενου στη σκηνοθεσία Anthony Burns, μια ταινία που έκανε καλή αίσθηση στο Sundance του 2010 (υποψήφια για το Grand Prize Award) αλλά που άργησε πάρα πολύ να βρει διανομή, για να τα καταφέρει τελικά να προβληθεί σε λίγες αίθουσες στις 13 Μαίου 2011.

    Η ουσία του Skateland βρίσκεται στην ιστορία δύο φίλων που μεγαλώνουν μαζί σε μια πόλη του Texas και θα πρέπει να σκεφτούν τί θα κάνουν στη ζωή τους μετά το σχολείο.

    Ο Ritchie (Shiloh Fernandez, Red Riding Hood) τελειώνει το λύκειο και είναι αβέβαιος για το επόμενο βήμα στη ζωή του, τη στιγμή που ο κολλητός του Brent (Heath Freeman) κυνηγά μάταια μια καριέρα σε αγώνες motocross αλλά φαίνεται να ...




    ...καταλήγει στο εργοστάσιο ως εργάτης.

    Οι φίλοι γνωρίζονται από παιδιά και ο Ritchie τα έχει με την αδερφή του φίλου του, την Michelle (Ashley Greene, Eclipse).

    Όλοι αρχίζουν να αισθάνονται ότι ωριμάζουν αλλά είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν τίποτα γι'αυτό, κι ας οδηγούνται σε αδιέξοδο.

    Οι γονείς του Ritchie έχουν εραστές, το στέκι τους - μια πίστα roller με το όνομα Skateland - κλείνει και η Michelle τον πιέζει να προχωρήσουν τη σχέση τους από ένα παιδικό έρωτα. 


    Και αν αυτά θα έκαναν το οποιοδήποτε παιδί να αναθεωρήσει τη ζωή του, οι φίλοι στο Skateland φαίνεται να αρνούνται να προχωρήσουν σε αλλαγές.

    Το Skateland είναι ένα indie νεανικό δράμα αναζήτησης με πολύ καλή αναβίωση της δεκαετίας που αγαπήσαμε αλλά με μοιρασμένες κριτικές στο σύνολό της, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι πάσχει στο στόρι.

    Η παρουσία της Ashley Green δίνει μια μικρή αίγλη στο φιλμ (και μια ιδιαίτερη σημασία για μένα...) και ξέρετε ότι εδώ στο FilmBoy εχουμε ασχοληθεί ...ιδιαιτέρως μαζί της.

    Πάντως, αυτή ήταν μια από τις ταινίες που προσωπικά θα ήθελα να δω και θα τη δω σύντομα.



    Skateland trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Skateland Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top