F Η Kate Beckinsale αλλάζει τα δεδομένα στο remake του Total Recall - FilmBoy Η Kate Beckinsale αλλάζει τα δεδομένα στο remake του Total Recall - FilmBoy
  • Latest News

    Η Kate Beckinsale αλλάζει τα δεδομένα στο remake του Total Recall

    Τελικά φαίνεται πως θα μας κάνουν να ανυπομονούμε για το remake του Total Recall, κάτι που όταν το Γενάρη σας είχαμε ειδοποιήσει για την απόφαση του remake, φάνταζε αδύνατο.

    Κι αυτό γιατί η Kate Beckinsale θα έχει (κατά 95%) το ρόλο της γυναίκας του Colin Farell!

    Υποψήφιες για το ρόλο μέχρι τώρα ήταν η Diane Kruger και η Jessica Biel, αλλά η τελική επιλογή δεν εξέπληξε κανέναν καθώς η Kate είναι η σύζυγος του σκηνοθέτη του remake Len Wiseman.

    Αν η Sony πάρει την Beckinsale, η Biel μάλλον θα πάρει το ρόλο της Melina – μάλιστα υπάρχουν φήμες που λένε ότι ...




    ...αυτό το ενδεχόμενο είναι ακόμα πιο σίγουρο.

    Η Rosario Dawson και η Eva Mendes ήταν άλλες δυο που ήθελαν το ρόλο και, αν σας κάνει εντύπωση η μεγάλη προθυμία των ηθοποιών για αυτό το ρόλο, να σας θυμίσω ότι η Sharon Stone έγινε διάσημη παίζοντας τη σύζυγο του Arnold Schwarzenegger στο Total Recall του 1990.

    Η κατάσταση στους ανδρικούς ρόλους είναι ξεκαθαρισμένη από καιρό, αφού τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο Colin Farell και έναν νέο κακό ο Bryan Cranston.

    Άλλωστε το σενάριο θα αλλάξει αρκετά.
    Στο original είχαμε μικροτσίπ εμφυτευμένα στον εγκέφαλο του ήρωα και ένα ταξίδι στον Άρη για να βρει τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για αυτό. 


    Στο καινούργιο σενάριο του remake, ο ήρωας είναι ένας εργάτης εργοστασίου που αρχίζει να πιστεύει ότι είναι στη πραγματικότητα κατάσκοπος, αλλά δεν ξέρει σε ποια πλευρά.

    Ο κακός είναι ο ηγέτης της Euroamerica (!), μιας εταιρείας που φαίνεται να προστατεύει το κόσμο αλλά που στη πραγματικότητα ετοιμάζει την εισβολή της ‘New Shanghai’(!).

    Η Beckinsale και ο Wiseman είχαν συνεργαστεί ξανά στο franchise του Underworld.

    Μήπως αλλάξατε γνώμη για το remake του Total Recall;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Kate Beckinsale αλλάζει τα δεδομένα στο remake του Total Recall Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top