F Χρειαζόμαστε ένα remake του Total Recall, έστω και με τον Colin Farrell; - FilmBoy Χρειαζόμαστε ένα remake του Total Recall, έστω και με τον Colin Farrell; - FilmBoy
  • Latest News

    Χρειαζόμαστε ένα remake του Total Recall, έστω και με τον Colin Farrell;

    Όταν ο Colin Farrell αντικαταστάθηκε από τον Robert Pattinson (!) στο cast του νέου φιλμ του David Cronenberg, Filmopolis πολλά έντυπα έγραψαν ότι ο Ιρλανδός θα πρωταγωνιστήσει στο remake του Total Recall που ετοιμάζει ο Len Wiseman.

    Τότε ο Farrell απέφυγε να επιβεβαιώσει αλλά το έκανε χθες στο Collider ο παραγωγός Neal Moritz, δίνοντας και κάποιες πληροφορίες για τη ταινία.

    Ναι, θα το κάνουμε (το Total Recall) με τον Colin Farrell και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Μάιο.

    Θα είναι ένα ‘μεγάλο’ φιλμ, μεγαλύτερο από τα Green Hornet και Battle: Los Angeles (δικές του παραγωγές επίσης) και θα είναι περισσότερο βασισμένο στη πηγή, το short του Philip K.Dick ‘We Can Remember It For You Wholesale’ από ότι ήταν το original.

    Και δε θα εξελίσσεται στο διάστημα.

    Συνέχισε αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα:


    Ο Len Wiseman έχει φτιάξει έναν απίστευτο κόσμο, έναν πραγματικό κόσμο του μέλλοντος όπου οι πόλεις έχουν υπερπληθυσμό και χτίζονται ...προς τα πάνω!

    Ό,τι εικόνα έχω δει μέχρι τώρα, ότι ζωγραφιά, ότι πρόχειρο σκίτσο με έχουν ενθουσιάσει, και ως movie fan πεθαίνω να δω τη ταινία!

    Σιγά, θα πάθεις και τίποτα.

    Το Total Recall βγήκε το 1990 σε σκηνοθεσία Paul Verhoeven με πρωταγωνιστή τον Arnie (...ένας είναι ο Arnie) και γενικά άρεσε αν και σε εμένα καθόλου.

    Αν αναρωτιέστε τι ανάγκη έχει το Hollywood από τέτοια remake, να σας απαντήσω :
    Ελλείψεως καλών σεναρίων, πολλές τέτοιες φαεινές ιδέες θα προκύπτουν δυστυχώς.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χρειαζόμαστε ένα remake του Total Recall, έστω και με τον Colin Farrell; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top