F 1ο trailer της ανεξάρτητης κωμωδίας με το πολύ καλό cast Our Idiot Brother - FilmBoy 1ο trailer της ανεξάρτητης κωμωδίας με το πολύ καλό cast Our Idiot Brother - FilmBoy
  • Latest News

    1ο trailer της ανεξάρτητης κωμωδίας με το πολύ καλό cast Our Idiot Brother

    Εντελώς απρόσμενα, την Κυριακή του Πάσχα εμφανίστηκε ένα trailer του Our Idiot Brother στο YouTube, γεγονός που το κάνει μάλλον ανεπίσημο.

    Η ταινία – που προβλήθηκε στο φετινό Sundance με μια μικρή διαφορά στον τίτλο (My Idiot Brother) – είναι μια ανεξάρτητη κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Paul Rudd ως ο αδερφός που επιστρέφει για να ζήσει με τις τρεις αδερφές του (Elizabeth Banks, Zooey Deschanel και Emily Mortimer).

    Παιζουν ακόμη η Rashida Jones, ο Steve Coogan και ο Hugh Dancy και θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι για indie, έχει ένα πολύ καλό cast.

    Η σκηνοθεσία είναι του Jesse Peretz και η Weinstein Company το άρπαξε μόλις έπαιξε στο φεστιβάλ του Sundance και θα το βγάλει στις αίθουσες στις 26 Αυγούστου.

    Καλό δε φαίνεται;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 1ο trailer της ανεξάρτητης κωμωδίας με το πολύ καλό cast Our Idiot Brother Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top