F Ο David Fincher θα σκηνοθετήσει την Angelina Jolie στο Cleopatra; - FilmBoy Ο David Fincher θα σκηνοθετήσει την Angelina Jolie στο Cleopatra; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο David Fincher θα σκηνοθετήσει την Angelina Jolie στο Cleopatra;

    Το καλοκαίρι μάθαμε ότι ο παραγωγός Scott Rubin θέλει να κάνει τη Cleopatra, μια βιογραφική ταινία για την Αιγύπτια βασίλισσα που θα βασίζεται στη best seller βιογραφία 'Cleopatra: A Life' της Stacy Schiff.

    Για τη ταινία ενδιαφέρθηκε ο James Cameron αλλά αποφάσισε να αφοσιωθεί στα 2 sequel του Avatar (...και καλά έκανε) και ο Rubin στράφηκε στον David Fincher με τον οποίο συνεργάστηκε ξανά πρόσφατα στο The Social Network.

    Το Deadline αναφέρει ότι η Sony συζητάει με τον Fincher τη πιθανότητα να σκηνοθετήσει το Cleopatra την οποία θα παίξει η Angelina Jolie (πολύ καλή επιλογή, δε νομίζετε;).

    Πόσο πιθανό είναι όμως αυτό με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ο πολύ καλός σκηνοθέτης;

    Αυτή την εποχή δουλεύει ...




    ...σκληρά για το The Girl with the Dragon Tattoo και υποτίθεται ότι θα σκηνοθετούσε και τα άλλα δυο της τριλογίας, αλλά εκτός από αυτό, η Disney τον περιμένει για να ξεκινήσει το 20.000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo.

    Θα μάθουμε σύντομα – πρέπει να κλειστεί ο σκηνοθέτης νωρίς – αλλά οι πιθανότητες δεν είναι μεγάλες.

    Αν θα έκανε τελικά τη Cleopatra ο David Fincher ...και με τη λατρεία που έχω στα της Αρχαίας Αιγύπτου, δε θα το έχανα με τίποτα.
    Εσείς;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο David Fincher θα σκηνοθετήσει την Angelina Jolie στο Cleopatra; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top