F Poster: Insidious, White Irish Drinkers, The Innkeepers, Puss In Boots, Thor, Priest - FilmBoy Poster: Insidious, White Irish Drinkers, The Innkeepers, Puss In Boots, Thor, Priest - FilmBoy
  • Latest News

    Poster: Insidious, White Irish Drinkers, The Innkeepers, Puss In Boots, Thor, Priest

    Εκεί που περιμέναμε το Μάρτιο να ζωντανέψουν λίγο τα πράγματα με τις επερχόμενες κυκλοφορίες των blockbuster του καλοκαιριού …φαίνεται ότι θα περιμένουμε λίγο ακόμα.

    12 Μόλις καινούργια posters κυκλοφόρησαν την εβδομάδα που πέρασε, από τα οποία τα 4 μόνο είναι πρεμιέρες (= τα 1α poster των ταινιών).

    Ξεχωρίζει το  1ο poster του ήδη πολυσυζητημένου θρίλερ Insidious, το 1ο poster του White Irish Drinkers και τα 1α poster του The Innkeepers και του νέου animation Puss In Boots.

    Από κει και πέρα, εμφανίστηκε άλλο ένα poster για το Priest, δύο κατακόκκινα poster για το Thor, το 4ο poster του Kung Fu Panda 2, άλλο ένα – από τα αμέτρητα – poster για το Hop, ένα νέο poster του Mars Needs Moms και τέλος, δυο χάλια poster χαρακτήρων για το X-Men: First Class.

    Όλα τα poster στη συνέχεια σε υψηλή ανάλυση.















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster: Insidious, White Irish Drinkers, The Innkeepers, Puss In Boots, Thor, Priest Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top