F Men In Black 3: Προβλήματα στο σενάριο και η Alice Eve στο cast - FilmBoy Men In Black 3: Προβλήματα στο σενάριο και η Alice Eve στο cast - FilmBoy
  • Latest News

    Men In Black 3: Προβλήματα στο σενάριο και η Alice Eve στο cast

    Γράφει ο Bustart.

    Το 2ο μέρος των γυρισμάτων του Men In Black III που ήταν να ξεκινήσει τον προηγούμενο μήνα πήρε αναβολή για τον Μάρτιο και συγκεκριμένα για τις 28 Μαρτίου.

    Η Sony είχε «σπάσει» τα γυρίσματα της ταινίας σε δύο μέρη, με το πρώτο να ολοκληρώνεται μέσα στα Χριστούγεννα που μας πέρασαν.

    Ο λόγος της καθυστέρησης είναι διάφορα προβλήματα που προέκυψαν με το σενάριο του MIB III.

    Ο σεναριογράφος Jeff Nathanson και ο σκηνοθέτης Barry Sonnenfeld αποφάσισαν να φέρουν τον David Koepp (Spider-Man, War of the Worlds, Indy IV, MIB II) στο project για να τους βοηθήσει με το σενάριο. 

    Συγκεκριμένα ο Koepp θα δουλέψει ...




    ...πάνω στο κομμάτι του σεναρίου που σχετίζεται με το ταξίδι πίσω στο χρόνο (στo 1969) του Agent J (Will Smith) για να συναντήσει τον νεαρό τότε Agent K (Tommy Lee Jones) που θα τον υποδυθεί ο Josh Brolin.

    Και ενώ το συγκεκριμένο κομμάτι της ταινίας υποτίθεται πως θα είναι και το δυνατό της σημείο, μέχρι και cameo εμφανίσεις διάφορων celebrities της εποχής, ξαφνικά έγινε ο λόγος καθυστέρησης των γυρισμάτων της ταινίας.

    Κατά πόσο οι αλλαγές που θα κάνει ο Koepp θα αλλάξουν σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα θα περιμένουμε να το διαπιστώσουμε όταν θα διαρρεύσουν οι πρώτες πληροφορίες για τη πλοκή της ταινίας.

    Η Sony από την άλλη εκμεταλλεύτηκε την καθυστέρηση αυτή φέρνοντας στο cast του MIB III την ..πληθωρική Alice Eve (μπορείς να το διαπιστώσεις στο Crossing Over), η οποία θα παίξει το ρόλο της νεαρής γραμματέας (τo 1969) του γραφείου των MiB.

    Η ημερομηνία εξόδου πάντως δε πρόκειται να αλλάξει, οπότε την περιμένουμε στις 25 Μαΐου 2012 σε 3D!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Men In Black 3: Προβλήματα στο σενάριο και η Alice Eve στο cast Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top