F Lindsay Lohan και Viggo Mortensen στο cast του Superman; - FilmBoy Lindsay Lohan και Viggo Mortensen στο cast του Superman; - FilmBoy
  • Latest News

    Lindsay Lohan και Viggo Mortensen στο cast του Superman;

    Γράφει ο Bustart.

    Αρκετές φήμες παίζουν στο internet σχετικά με τους χαρακτήρες που θα δούμε στο Man of Steel αλλά και ποιοι ηθοποιοί θα τους ενσαρκώσουν.

    Σίγουρα όμως η παρακάτω «είδηση» είναι η πιο ενδιαφέρουσα.
    Κι όχι για καλό ...νομίζω δηλαδή!

    Σύμφωνα λοιπόν με το TMZ, η Lindsay Lohan, πρώην ηθοποιός που πλέον ακολουθεί μια όχι και τόσο επιτυχημένη καριέρα ελαφροχέρη, θα συναντηθεί με τους συντελεστές του Man of Steel, για να συζητήσουν για τη συμμετοχή της στη ταινία.

    Και όχι σε κάποιο μικρό ρολάκι, όπως στο Machete, αλλά σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους!
    Δεν ήξερα πως θα βάλουν και κάποιο ρόλο «κλεφτη» στη ταινία!

    Το μόνο σίγουρο, αν ισχύει βέβαια η παραπάνω φήμη, είναι ...




    ...πως δε πρόκειται για το ρόλο της Lois Lane, αλλά για το 2ο γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, για τον οποίο όμως μόνο εικασίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

    Το Latino Review υποστηρίζει πάντως πως πρόκειται για τον χαρακτήρα της villainous Ursa (πληροφορίες εδώ), η οποία, για να θυμίσουμε, είχε κάνει την εμφάνιση της στις 2 πρώτες ταινίες του Superman (το ρόλο τον είχε παίξει η ηθοποιός Sarah Douglas).

    Και αν υπάρχει κάποια δόση αλήθειας στα παραπάνω, τότε η φήμη ότι ο Viggo Mortensen είναι ο εκλεκτός των Snyder και Nolan για τον ρόλο του villain της ταινίας θα πρέπει να τη θεωρούμε σίγουρη.

    Ακόμα κι αν πρόκειται για το ρόλο του General Zold, όπως σας είχαμε ενημερώσει παλαιότερα, τον οποίο είχε διαψεύσει ο ίδιος ο Snyder;

    Πάντως αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω (λίγο δύσκολο, αλλά με το Hollywood ποτέ δε ξέρεις τι εκπλήξεις θα βρεις), το μόνο που λείπει είναι να εμφανιστεί και ο χαρακτήρας του Non, ώστε να ξαναδούμε το διαβολικό τρίο από τον πλανήτη Κrypton, που  τα έβαλε με τον Superman στις 2 πρώτες (και καλύτερες) ταινίες.

    Πω πω μεγάλη πρωτοτυπία!  


    Η επιλογή του Viggo Mortensen, είναι πολύ καλή επιλογή σίγουρα.

    Αναγνωρίσιμος και ικανότατος ηθοποιός και με αρκετούς «κακούς» ρόλους στο ενεργητικό του, ώστε να μη ξενίσει και το κοινό.

    Αρκεί να βρει το χρόνο για να συμμετάσχει στη ταινία καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με τη Universal για το παραμύθι Snow White and the Huntsman (ναι, πρόκειται για τη γνωστή μας Χιονάτη!).

    Το ότι συζητιέται να παίξει ο Kevin Costner τον γήινο πατέρα του Clark Kent δε νομίζω να μας ενδιαφέρει και πολύ.

    Αντιθέτως βρίσκουμε πολύ καλή τη προσθήκη της (γοητευτικής) Diane Lane ως (γήινης) μητέρας του Superman!

    Νομίζω πως αναφέραμε οτιδήποτε καινούργιο παίζει σχετικά με το reboot του Superman.
    Αν μας ξέφυγε και κάτι θα σας ενημερώσουμε λίαν συντόμως και πάλι!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lindsay Lohan και Viggo Mortensen στο cast του Superman; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top