F Πρόβλημα στη διανομή του Mother's Day και νέο trailer για το 11-11-11 - FilmBoy Πρόβλημα στη διανομή του Mother's Day και νέο trailer για το 11-11-11 - FilmBoy
  • Latest News

    Πρόβλημα στη διανομή του Mother's Day και νέο trailer για το 11-11-11

    Ο Darren Lynn Bousman, σκηνοθέτης των Saw II, III και IV,  την πάτησε για τα καλά με τη διανομή του  Mother’s Day καθώς για πρώτη φορά εμπιστεύθηκε μια άσημη εταιρεία, τη Gigapix Studios (που του υποσχέθηκε 1.000 αίθουσες) κι έφυγε από την ασφάλεια της Lionsgate.

    Το θρίλερ (θυμηθείτε το trailer εδώ) ήταν να βγει στις αίθουσες την 1η Απριλίου αλλά η εταιρεία διανομής δεν έχει δώσει σημεία ζωης παρά κάποια mail στα οποία τον διαβεβαιώνουν ότι κάποια στιγμή θα προβληθεί στις αίθουσες.

    Ο Bousman, αν και σκασμένος μιας και θεωρεί το Mother’s Day την καλύτερη ταινία του μέχρι σήμερα, μόλις τελείωσε τα γυρίσματα του άλλου θρίλερ του 11-11-11 και μόλις έβγαλε ένα 2ο teaser trailer μετά το 1ο promo που είχαμε δει πριν κάποιες εβδομάδες.

    Ομολογώ ότι αυτό το νέο teaser με απογοήτευσε λίγο.

    Φαίνεται πρόχειρο, ερασιτεχνικό και χωρίς νεύρο αλλά ίσως να είναι απλά το trailer έτσι, άλλωστε στο 1ο είχαμε πει τα καλύτερα.

    Το σίγουρο είναι ότι η ημερομηνία προβολής σε αυτό δεν είναι μυστικό ...θα βγει στις 11 Νοεμβρίου 2011!


    Δείτε το και τα λέμε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρόβλημα στη διανομή του Mother's Day και νέο trailer για το 11-11-11 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top