F Το 11-11-11 είναι κάτι περισσότερο από μια ημερομηνία, είναι trailer τρόμου! - FilmBoy Το 11-11-11 είναι κάτι περισσότερο από μια ημερομηνία, είναι trailer τρόμου! - FilmBoy
  • Latest News

    Το 11-11-11 είναι κάτι περισσότερο από μια ημερομηνία, είναι trailer τρόμου!

    Δε κρατιέται ο Darren Lynn Bousman και έδωσε στη κυκλοφορία ένα 1ο teaser trailer της ταινίας τρόμου που ετοιμάζει και έχει τίτλο 11-11-11, ενώ ακόμα τα γυρίσματα δεν έχουν ολοκληρωθεί.

    Ο δημιουργός των Saw ΙΙ, ΙΙΙ και IV αλλά και του πρόσφατου Mother’s Day είναι φανατικός blogger και φαίνεται τόσο ενθουσιασμένος με τη δουλειά του που ανεβάζει συχνά πυκνά στο blog του εικόνες από τη παραγωγή και τα γυρίσματα που ολοκληρώνονται αυτή την εποχή στη Βαρκελώνη.

    Μ’αυτά και μ’αυτά όμως, η ταινία αγοράστηκε ήδη για διανομή σε 6 χώρες χωρίς καν να έχει τελειώσει, πράγμα που δικαίως κάνει τους συντελεστές ενθουσιασμένους αφού δε συμβαίνει συχνά.

    Μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας και του παιδιού του, ένας Αμερικανός συγγραφέας ταξιδεύει στην Ισπανία για να συναντήσει τον αποξενωμένο αδερφό του και τον ετοιμοθάνατο πατέρα του.

    Η ζωή του όμως θα συνδεθεί με αλλόκοτα περιστατικά που έχουν κοινό σημείο τους τον αριθμό 11.

    Η περιέργεια γίνεται εμμονή και τελικά ο συγγραφέας καταλαβαίνει ότι το 11/11/11 δεν είναι απλώς μια ημερομηνία, είναι προειδοποίηση!

    Μαντέψατε πότε θα βγει στις αίθουσες;
    Σωστά...11 Νοεμβρίου 2011.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το 11-11-11 είναι κάτι περισσότερο από μια ημερομηνία, είναι trailer τρόμου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top