F 'Εφυγε η Elizabeth Taylor σε ηλικία 79 χρόνων! - FilmBoy 'Εφυγε η Elizabeth Taylor σε ηλικία 79 χρόνων! - FilmBoy
  • Latest News

    'Εφυγε η Elizabeth Taylor σε ηλικία 79 χρόνων!

    Η ζωή έχει παράξενο χιούμορ κάποιες φορές...

    Τη στιγμή που γράφαμε την είδηση ότι ο David Fincher είναι υποψήφιος να σκηνοθετήσει την νέα Cleopatra, η μεγάλη σταρ που την ενσάρκωσε στο πιο χαρακτηριστικό της φιλμ το 1963, άφηνε τη τελευταία της πνοή!

    Η Elizabeth Taylor πέθανε σε ηλικία 79 χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο Cedars-Sinai του Los Angeles όπου νοσηλευόταν με προβλήματα στην καρδιά.

    Τις τελευταίες ημέρες είχε κάποιες επιπλοκές αλλά η κατάσταση της ομαλοποιήθηκε και οι γιατροί πίστευαν ότι θα επέστρεφε σπίτι σύντομα, αλλά δεν έγινε.

    Αν και είχε μια πολυτάραχη ζωή, με πολλούς γάμους και ακραία συμπεριφορά, εγώ τη θυμάμαι μόνο από τις ταινίες της.

    Η Liz Taylor δεν εμφανίστηκε σε ταινία από ...




    ...το 1994 και το The Flintstones αλλά έχει συνδέσει το όνομα της με τη Χρυσή εποχή του Κινηματογράφου, της δεκαετίες ’40, ’50 και ’60.

    Ξεκίνησε να παίζει σε ηλικία 10 ετών το 1942 στο There’s One Born Every της Universal αλλά γρήγορα τη πήρε η MGM που την έκανε μια νεαρή σταρ.

    Αργότερα θα κλέψει καρδιές στο Cat on a Hot Tin Roof και φυσικά θα γίνει η απόλυτη Cleopatra στην ομώνυμη ταινία για την οποία πληρώθηκε το μεγάλο για την εποχή ποσό του $1 εκατομμυρίου!

    Η μεγάλη αναγνώριση όμως ήρθε με τα 2 Οσκαρ για το Butterfly 8 και το Who’s Afraid of Virginia Woolf? αφού πρώτα είχε προταθεί άλλες 3 φορές.

    Δεν ισχυρίζομαι ότι έχω δει ολόκληρη τη φιλμογραφία της και ποτέ δεν την έβλεπα ως τη πιο sexy της εποχής της, παρόλα αυτά τη θεωρώ μια από τις ελάχιστες πολύ καλές ηθοποιούς της γενιάς της (υπάρχουν ηθοποιοί που έγιναν μύθοι χωρίς λόγο).

    Γνωρίζω επίσης ότι η Liz Taylor ήταν πολύ καλός άνθρωπος, με θέληση να βοηθάει τους συνανθρώπους της, με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο και πολύ φιλόζωη, κάτι που προσωπικά θεωρώ ένδειξη απόλυτης καλοψυχίας και πολιτισμού.

    Έννοια σας και υπάρχουν ηθοποιοί που, όταν με το καλό φύγουν, έχω να τους σούρω πολλά, έστω κι από αυτή τη μακρινή γωνιά του internet.

    Κυρία Elizabeth Taylor, καλό ταξίδι.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 'Εφυγε η Elizabeth Taylor σε ηλικία 79 χρόνων! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top