F 3ο απίθανο ακατάλληλο trailer για την τρελή κωμωδία Your Highness - FilmBoy 3ο απίθανο ακατάλληλο trailer για την τρελή κωμωδία Your Highness - FilmBoy
  • Latest News

    3ο απίθανο ακατάλληλο trailer για την τρελή κωμωδία Your Highness

    Λίγες εβδομάδες έμειναν για την επίσημη πρεμιέρα και κάθε trailer που βλέπουμε μας ενισχύουν την αίσθηση ότι αυτό πρέπει να είναι πολυυυ καλό.

    Άλλο ένα trailer, πιο ακατάλληλο από το προηγούμενο red band που είδαμε το Νοέμβριο και ακόμα καλύτερο από το 2ο που είδαμε το Δεκέμβρη, κυκλοφόρησε χθες για τη κωμωδία εποχής Your Highness στην οποία παίζουν οι Danny McBride, James Franco, Natalie Portman, Zooey Deschanel και Justin Theroux.

    Αν και έχει πάνω κάτω τα ίδια αστεία, είναι απίστευτα διασκεδαστικό και είναι από τις σπάνιες φορές που με βλέπετε να βαζω 3ο trailer της ίδιας ταινίας.

    Η σκηνοθεσία είναι του David Gordon Green και η Universal θα το βγάλει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου.

    Χωρίς άλλα λόγια, απολαύστε το.




    <a href="http://video.msn.com/?mkt=us&from=sp&fg=shareObject&vid=741da3f6-e99d-421b-b537-bdbf45a87a9c&src=FLCP:sharebar:embed" target="_new" title="Exclusive: 'Your Highness' Trailer (Mature Audiences)">Video: Exclusive: 'Your Highness' Trailer (Mature Audiences)</a>
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 3ο απίθανο ακατάλληλο trailer για την τρελή κωμωδία Your Highness Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top