F Ανεπίσημο trailer του Hesher με τον Joseph Gordon-Levitt και τη Natalie Portman - FilmBoy Ανεπίσημο trailer του Hesher με τον Joseph Gordon-Levitt και τη Natalie Portman - FilmBoy
  • Latest News

    Ανεπίσημο trailer του Hesher με τον Joseph Gordon-Levitt και τη Natalie Portman

    Ανάμεσα στα τέλη του ’90, όπου έγινε κάπως γνωστός ως ‘το παιδί στη σειρά 3nd Rock from the Sun’ και τους υποστηρικτικούς ρόλους σε blockbusters όπως το G.I.Joe: The Rise of Cobra και Inception, ο Joseph Gordon-Levitt έπαιζε σε πολλές ανεξάρτητες ταινίες.

    Εκτός από το Mysterious Skin και το περσινό (500) Days of Summer, ο Levitt έπαιξε και στο Hesher, ταινία που προβλήθηκε στο προπέρσινο φεστιβάλ του Sundance, ήταν υποψήφια για το μεγάλο βραβείο και που το FilmBoy σας είχε δείξει κάποιες πρώτες εικόνες τότε.

    Τώρα – με καθυστέρηση δυο χρόνων – το Hesher θα προβληθεί κάπου την Άνοιξη και με αφορμή αυτό το γεγονός βγήκε ένα 1ο trailer ...το οποίο ο σκηνοθέτης Spencer Susser έτρεξε να πάρει πίσω λέγοντας ότι δεν είναι το επίσημο trailer που θα βγάλει σε λίγες μέρες.

    Το FilmBoy δεν θα πάρει το trailer πίσω, μιας και δεν αποσύρθηκε απλά παίζει με τη σημείωση ότι δεν είναι το επίσημο και ότι δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη του σκηνοθέτη.

    Στο Hesher παίζει και η πιο άσχημη Natalie Portman που έχετε δει σε ταινία!




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανεπίσημο trailer του Hesher με τον Joseph Gordon-Levitt και τη Natalie Portman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top