F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/2/2011 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/2/2011 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/2/2011

    Μήνας Όσκαρ ξεκινάει και το Σινεμά φαίνεται η μόνη διέξοδος σε μια χώρα που φτάνει σε απίστευτα επίπεδα εξευτελισμού και ανοχής.
      

    127 Ώρες (127 Hours), του Danny Boyle.
    H ιστορία του ποδηλάτη/ορειβάτη Ralston (James Franco) που το 2003 παγιδεύτηκε στα βουνά της Utah για 5 μέρες με ένα μπουκαλάκι νερό, μια κάμερα και χωρίς κινητό και ο τύπος έκανε τρομερά πράγματα στον εαυτό του για να επιβιώσει τελικά με τις λιγότερες απώλειες.

    Αν δε γνωρίζεις τη πραγματική ιστορία, ίσως δεις με μεγαλύτερη αγωνία τη περιπέτεια που θα μπορούσε εύκολα να είναι ντοκιμαντέρ αλλά τελικά είναι υποψήφιο για 6 Όσκαρ.

     


    Blue Valentine, του Derek Cianfrance.
    Η ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού (Ryan Gosling και Michelle Williams) που προσπαθεί να αναθερμάνει τη φλόγα προτού αυτή εξασθενίσει τελείως.

    Η ταινία πηγαίνει μπρος και πίσω χρονικά, φτιάχνοντας ένα πορτρέτο του τι άνθρωποι ήταν πριν γνωριστούν, πως γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν και πως τελικά έφτασαν στα προβλήματα του γάμου.

    Υποψηφιότητα για Όσκαρ για τη Michelle Williams, εξίσου καλή ερμηνεία από τον Ryan Gosling που ίσως έπρεπε να έχει κι αυτός μια. 



    Το Έτερον Ήμισυ, του Βαγγέλη Σειτανίδη.
    Ένα ζευγάρι ψυχολόγων, ο Κρατερός Κατσούλης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη που συμβουλεύουν τα ζευγάρια για το πώς να κάνουν καλές σχέσεις και να έχουν μια αρμονική επικοινωνία με το έτερον ήμισυ, γνωρίζουν ένα ζευγάρι εντελώς διαφορετικό από όλα τα άλλα ένα ζευγάρι μανάβηδων που τους υποδύονται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

    Και εκεί που νομίζουν ότι μπορούν να δώσουν λύση σε όλους και ότι το ταίρι σου το φτιάχνεις δεν το βρίσκεις ….οι «πετυχημένες» θεωρίες τους περί ιδανικής σχέσης ανατρέπονται.

    Παίζονται ακόμη:
    Cheri, του Στίβεν Φρίαρς.
    Βρετανογαλλικό δράμα με τη Μισελ Φάιφερ ως πόρνη περασμένου αιώνα που εκπαιδεύει ερωτικά έναν νεαρό.

    Η Υπογραφή, του Στέλιου Χαραλαμποπουλου.
    Ελληνικό δράμα όπου μια ιστορικός τέχνης μαζεύει στοιχεία για το θάνατο μιας ζωγράφου.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/2/2011 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top