F Η Carla Gugino είναι η Elektra Luxx στο πιο sexy trailer που έχετε δει - FilmBoy Η Carla Gugino είναι η Elektra Luxx στο πιο sexy trailer που έχετε δει - FilmBoy
  • Latest News

    Η Carla Gugino είναι η Elektra Luxx στο πιο sexy trailer που έχετε δει

    Προσωπικά, αυτό το trailer το περίμενα έναν ολόκληρο χρόνο!

    Το Elektra Luxx, το 2ο φιλμ της τριλογίας του Sebastian Gutierrez που ξεκίνησε πέρυσι με το Women In Trouble και θα ολοκληρωθεί με το Women In Ecstasy, βρίσκεται στο Top 10 των πλέον αναμενόμενων ταινιών του 2011 στη δική μου ατζέντα και κρίνοντας από το trailer, δικαίως.

    Η Carla Gugino (i love Carla)  επιστρέφει στον ίδιο ρόλο με το Women In Trouble, της πορνοστάρ που μένει έγκυος (και ναι, είναι δικό της) και σταματάει την ενεργό δράση για να γίνει ...δασκάλα!

    Η αστεία, sexy, παράξενη, sexy κωμωδία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Sebastian Gutierrez έχει το ίδιο στυλ και την ίδια ‘πονηρή’ γλώσσα με το Women In Trouble (αν δεν την έχετε δει, σας τη συνιστώ), συν ότι έχει τον Joseph Gordon-Levitt σαν sex blogger.

    Στο cast υπάρχει ακόμη η απίστευτα sexy Adrianne Palicki ως η χαζή πορνοστάρ και οι Emmanuelle Chriqui, Malin Akerman, Marley Shelton, Timothy Olyphant, Alicia Silverstone και Julianne Moore.

    Για να καταλάβετε, ορίστε μια ατάκα από το trailer:

    -Πως πήγε η μέρα σου;
    -Τα συνηθισμένα...
    -Sex, drugs, murder;
    -No drugs involved...




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Carla Gugino είναι η Elektra Luxx στο πιο sexy trailer που έχετε δει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top