F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 27/1/2011 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 27/1/2011 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 27/1/2011

    Από τις πιο πλούσιες εβδομάδες κινηματογραφικά αυτή που ξεκινάει, με 6 σημαντικές ταινίες να κάνουν πρεμιέρα για όλα τα γούστα. 


    Μαύρος Κύκνος (Black Swan) (8/10), του Darren Aronofsky.
    Βαρύ, ψυχαναγκαστικό και θλιμμένο αλλά όμορφο, μαγικό και ελκυστικό, το Black Swan είναι μια σπουδή στη παράνοια δια χειρός Darren Aronofsky.

    Η Νίνα (εκπληκτική ερμηνεία της Natalie Portman) μένει με τη πρώην μπαλαρίνα μητέρα της (Barbara Hershey) και εξασκείται ακούραστα ελπίζοντας να πάρει το πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπαλέτο Swan Lake του Tchaikovsky, που θα ανεβάσει ο φανατικός τελειομανής διευθυντής Thomas Leroy (ένας πολύ καλός Vincent Cassel).

    Η λαχτάρα της Νίνα να πάρει το ρόλο είναι τόσο μεγάλη που όταν τελικά τα καταφέρνει, αποτυγχάνει να ελέγξει τη λαχτάρα της για τη τελειότητα και αρχίζει να βλέπει παράξενα είδωλα στο καθρέφτη και αλλόκοτες φιγούρες ...του εαυτού της.

    Ο ρόλος απαιτεί και τις δυο πλευρές, το καλό (White Swan) και το κακό (Black Swan) και εκεί είναι που υστερεί η Νίνα.

    Κάπου εκεί εμφανίζεται και η Λίλυ (Mila Kunis), μια άλλη χορεύτρια που μοιάζει να θέλει να της πάρει το ρόλο αν και αρχικά είναι φιλική. 



    Το Μούτρο (The Mechanic), του Simon West.
    Remake του ομότιτλου φιλμ του Michael Winner του 1972 με τον αείμνηστο Charles Bronson με τον Jason Statham στο ρόλο του επαγγελματία δολοφόνος (hit-man πιο ευγενικά) που εκτελεί στόχους κατά παραγγελία.

    Όταν ο μέντορας και στενός του φίλος (Donald Sutherland) δολοφονείται, προσλαμβάνει ο ίδιος τον εαυτό του για να βρει τους ενόχους και να τους τιμωρήσει.

    Τα πράγματα γίνονται περίπλοκα όταν ο γιος του δολοφονηθεντα (Ben Foster) τον προσεγγίζει για να βρουν μαζί τους ενόχους γυρεύοντας εκδίκηση. 



    The Green Hornet, του Michel Gondry.
    Ο Seth Rogen παίζει τον Britt, ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που δεν κάνει τίποτα στη ζωή του παρά να χαλάει τα λεφτά του πατέρα του σε πάρτι και γυναίκες.

    Όταν ο πατέρας του (Tom Wilkinson), ένας πλούσιος εκδότης, πεθαίνει, ο Britt αναγκάζεται να πάρει υπεύθυνες αποφάσεις για την εταιρεία και τον ίδιο.

    Όταν όμως συναντιέται με τον βοηθό/μηχανικό του πατέρα του, τον Kato (Jay Chou) καταλήγουν να γίνουν μασκοφόροι superheroes που κυνηγούν το έγκλημα, το οποίο ελέγχεται στη πόλη από τον Chudnofsky (Christoph Waltz).

      

    Το Κυνήγι των Μαγισσών (Season of the Witch), του Dominic Sena.
    Ο Nicholas Cage στο ρόλο ενός ιππότη του 14ου αιώνα που συνοδεύει μια κοπέλα, που είναι στα ...τελευταία στάδια της σχολής Κολασμένων Μαγισσών, σε ένα Μοναστήρι όπου υποτίθεται οι μοναχοί εκεί έχουν το τρόπο να την κάνουν να ξεχάσει ο,τι έμαθε στα προηγούμενα τρίμηνα.  

    Μαζί του και οι Ron Perlman, Claire Foy και ο Ulrich Thomsen.

    Η ταινία ήταν να βγει πέρυσι το Μάρτιο στην Αμερική αλλά αναβλήθηκε και προβλήθηκε τελικά τη Πρωτοχρονιά. 



    Πάλι Εσύ (You Again), του Andy Fickman.
    Η Marni (Kristen Bell)  στο Λύκειο είχε προβλήματα ακμής, χάλια μαλλιά, σιδεράκια και άχαρο στυλ αλλά 8 χρόνια αργότερα είναι μια επιτυχημένη μάνατζερ.

    Ανακαλύπτει ότι ο μεγάλος αδερφός της (Jimmy Wolk) ετοιμάζεται να παντρευτεί την πρώην cheerleader που της έκανε τη ζωή κόλαση!

    Όλοι στην οικογένεια φαίνεται να λατρεύουν τη Joanna (Odette Yustman) και η μαμά της Marni (Jamie Lee Curtis) μιλάει στη κόρη της για συγχώρεση κι ανωτερότητα, μέχρι να εμφανιστεί η θεία Ramona (Sigourney Weaver) που δημιουργούσε παρόμοια προβλήματα στη μαμά.

    Ακολουθούν πλάκες και χοντροκομμένα αστεία, με τα κορίτσια (όλων των ηλικιών) να ανταγωνίζονται μεταξύ τους υπό το βλέμμα του πατέρα (Victor Garber) και τις ατάκες της γιαγιάς (Betty White) και διδάγματα οτι η ομορφιά έχει πάντα χαμένους στη ζωή. 



    Ο Συνοδός (The Extra Man), των Shari Springer Berman και Robert Pulcini.
    Ο Louis (Paul Dano)  είναι ένας wannabe συγγραφέας που ντύνεται παράξενα και υποχρεώνεται να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη.

    Συγκατοικεί με τον Henry (Kevin Kline), έναν μεσήλικα που συλλέγει Χριστουγεννιάτικες μπάλες, θεωρεί μέγα λάθος την εκπαίδευση στις γυναίκες και τον εαυτό του αυθεντία στο σεξ και τις νύχτες εργάζεται ως extra man, δηλαδή ένας escort (συνοδός) για μεγάλες ηλικίες!  

    Ο τρίτος γείτονας είναι ο Gershon (John C.Reilly) ο οποίος κρύβεται πίσω από την τεράστια κόμη του και τη πελώρια γενειάδα του και ...μιλάει τραγουδιστά!

    Παίζεται ακόμη:

    Αυγό (Yumurta), του Σεμίχ Καπλάνογλου.
    Τούρκικη δραματική με έναν ποιητή που κηδεύει τη μητέρα του και ξεκινά ένα ταξίδι για να εκπληρώσει τη τελευταία της επιθυμία.

    Καλό Σινεμά.  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 27/1/2011 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top