F Πάλι Εσυ - You Again - FilmBoy Πάλι Εσυ - You Again - FilmBoy
  • Latest News

    Πάλι Εσυ - You Again

    Υπάρχει ένα ολόκληρο είδος των ταινιών του Hollywood που μπορεί να συνοψιστεί στις εξής λέξεις: το λύκειο είναι χάλια.

    Στις ταινίες αυτό συνήθως ξεπερνιέται όταν ο ήρωας μεγαλώνει και μάλιστα όσο πιο σπασικλάκι είσαι μικρός, όσες περισσότερες ώρες περνάς διαβάζοντας, τόσο πιθανότερο είναι να γίνεις επιτυχημένος στη ζωή σου.

    Ο χαρακτήρας που υποδύεται η Kristen Bell στο You Again, η Marni  υποτίθεται ότι είναι η απόδειξη γι’αυτό.

    Στο Λύκειο είχε προβλήματα ακμής, χάλια μαλλιά, σιδεράκια και άχαρο στυλ αλλά 8 χρόνια αργότερα είναι μια επιτυχημένη μανατζερ, κάπως ειρωνικό αν σκεφτείς οτι ειδικά εκείνη θα έπρεπε να ξέρει οτι η εινόνα δεν είναι το παν.

    Ολα αυτά θα ξεχαστούν αμέσως όταν ανακαλύπτει ότι ο μεγάλος αδερφός της (Jimmy Wolk) ετοιμάζεται να παντρευτεί την πρώην cheerleader που της έκανε τη ζωή κόλαση!

    Όλοι στην οικογένεια φαίνεται να λατρεύουν τη Joanna (Odette Yustman) και η μαμά της Marni (Jamie Lee Curtis) μιλάει στη κόρη της για συγχώρεση κι ανωτερότητα, μέχρι ...




    ...να εμφανιστεί η θεία Ramona (Sigourney Weaver) που δημιουργούσε παρόμοια προβλήματα στη μαμά.

    Ακολουθούν πλάκες και χοντροκομμένα αστεία, με τα κορίτσια (ολων των ηλικιών) να ανταγωνίζονται μεταξύ τους υπό το βλέμμα του πατέρα (Victor Garber) και τις ατάκες της γιαγιάς (Betty White) και διδάγματα οτι η ομορφιά έχει πάντα χαμένους στη ζωή.

    Ξεπεράστε το εντελώς κουφό του σεναρίου ότι ο αδερφός δε γνωρίζει τίποτα για το πως πέρασε τα μαθητικά της χρόνια η μικρή του αδερφή (αυτός ήταν αρχηγός στην ομάδα μπάσκετ, η Joanna η αρχι-cheerleader και η Marni η μασκότ της ομάδας και παρ’ολα αυτά δε πήρε είδηση). 


    Να ξεχάσουμε και την ανεπιτυχή προσπάθεια της Kristen Bell να εμφανιστεί ως κακάσχημη στο σχολείο (εγώ βλέπω μια hot teen με κακό μακιγιάζ και μια hot girl με καλό μακιγιάζ).

    Η μόνη έξυπνη ατάκα στο trailer είναι το ‘Το Λυκειο ήταν μια horror movie, και αυτό ειναι το sequel’, κατά τ’άλλα, φαίνεται απλοικό, χοντροκομμένο και γεμάτο κλισέ.

    Το You Again του Andy Fickman είναι η 2η στη σειρά ταινία που κάνει η Kristen Bell υπό το όχημα της Disney (When In Rome ήταν η άλλη) και κάτι μου λέει οτι έχει πάρει λάθος δρόμο.

    Οι κριτικές είναι τραγικές στο σύνολό τους και ...παρά το γεγονός ότι παίζει η Odette Yustman, δε σας κρύβω ότι σκέφτομαι να την αποφύγω.

    Το ότι η Audio Visual την είχε προγραμματίσει για το Νοέμβριο και ξαφνικά την ανέβαλλε επ’αόριστον, ίσως να μην είναι καθόλου τυχαίο.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πάλι Εσυ - You Again Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top